Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Strukovinový šalát so zeleninou

Biela ryba s kuskusom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Gyros šalát
Okúzľujúce letné kurča
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rizoto na španielsky spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Špargľová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Sójový šalát s tuniakom
Krevety na zeleninovom lôžku
Tuniak so zeleninou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šošovicová krémová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Tuniakový šalát
Caponata a lá Podravka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cuketové jednohubky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajková polievka
Bohatá jesenná polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Paella s kuracím mäsom
Oranžové rizoto
Cviklové krupoto s bielou rybou
Biela treska
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ružičková polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninové špízy
Ražniči z lososa
Stredomorská frittata
Opekaná zelenina
Tekvicová polievka s jablkom
Grilované tofu
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tabouleh
Kuracie fajitas
Losos s cuketovou krustou
Paradajkové košíčky so pšenom
Teplý zeleninový šalát
Špagety zo Stredomoria
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Mediteránska rapsódia
Treska so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové rizoto so slaninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Stredomorský šalát
Jaipur kari
Viac receptov pre túto náladu

Aj z tradičných strukovín, ktoré poznali už naši predkovia, sa dá pripraviť v celku netradičné, moderné jedlo. Strukovinový šalát so zeleninou je to pravé osvieženie.

Suroviny

250 g Lagris premium zmesi na hŕstkovú polievku
150 g paradajok
3 ks paprík v rôznej farbe
150 g uhoriek
50 g zeleru
60 g rukoly
50 g reďkoviek
50 g červenej cibule
Podravka na šalát
Dresing:
50 ml balzamikového octu
50 g kryštálového cukru
20 ml olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 10 osoby50 min

  • 1 Strukovinovú zmes namočíme deň vopred. Na druhý deň ju uvaríme do mäkka a necháme vychladnúť. Zeleninu pokrájame na menšie kúsky a pridáme k nej rukolu. Zalejeme dresingom a opatrne premiešame. Na záver vmiešame vychladnutú strukovinovú zmes. Ochutíme Podravkou na šalát.
  • 2 Dresing: balzamikový ocot zmiešame s cukrom. Do pripraveného octu s cukrom počas miešania prilievame olivový olej až do doby, kým nám nevznikne hustejšia emulzia.

Porcia

Šalát môžeme podávať ako hlavné jedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Zmes na hŕstkovú polievku premium je unikátna zmes viacdruhových strukovín a racia. Je výborná nielen ako základ šalátov, ale aj do polievky a pomázanky.

Zdieľať s priateľmi