Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cuketové jednohubky

Šalát z grilovanej zeleniny
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tekvicová polievka s jablkom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Treska so zeleninou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Okúzľujúce letné kurča
Tabouleh
Stredomorský šalát
Oranžové rizoto
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paradajkové košíčky so pšenom
Bohatá jesenná polievka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Caponata a lá Podravka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Grilované tofu
Teplý zeleninový šalát
Krevety na zeleninovom lôžku
Morčacina s citrónom a oreganom
Gyros šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninové špízy
Špagety zo Stredomoria
Mediteránska rapsódia
Tuniakový šalát
Rizoto na španielsky spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Paradajková polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Biela ryba s kuskusom
Stredomorská frittata
Ražniči z lososa
Špargľová polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Jaipur kari
Biela treska
Chutný šalát z opečených zemiakov
Letné zeleninové ragú
Zeleninové rizoto so slaninou
Ružičková polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Losos s cuketovou krustou
Paella s kuracím mäsom
Tuniak so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Opekaná zelenina
Pečený losos v medovej omáčke
Šošovicová krémová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Studené jednohubky z tekvice alebo baklažánu sú perfektným jedlom, ak pripravujete doma nejakú párty alebo čakáte dôležitých hostí, ktorých chcete ohúriť.

Suroviny

2 - 3 stredné cukety
2 lyžice olivového oleja
150 g syra ricotta
160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
1 lyžička Podravka Natur ochucovadla Stredomorie
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Cukety nakrájame na dlhé, tenké plátky a opečieme ich na naolejovanej panvici (môže byť aj grilovacia). Keď trošku zmäknú, dajú sa ohnúť, tak ich presunieme na papierový obrúsok, aby sa zbavili tuku.
  • 2 Syr, tuniak, Podravku Natur a petržlenovú vňať spolu poriadne zmiešame a vytvoríme tak plnku. Na každý jeden plátok cukety dáme za lyžicu plnky a zrolujeme ho.
  • 3 Toto zopakujeme s každým plátkom cukety a spevníme ich špáradlom.

Tip

Ak chcete trošku zmeniť chuť, môžete cuketu zameniť za mladý baklažán.

Porcia

Necháme v chladničke, dokým ich nebudeme podávať. Podávame ako predjedlo.

Zdieľať s priateľmi