Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cuketové jednohubky

Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tuniakový šalát
Paella s kuracím mäsom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Oranžové rizoto
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tabouleh
Kuracie fajitas
Tekvicová polievka s jablkom
Gyros šalát
Paradajková polievka
Ražniči z lososa
Šalát z grilovanej zeleniny
Rizoto na španielsky spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Opekaná zelenina
Caponata a lá Podravka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Biela ryba s kuskusom
Špargľová polievka
Sójový šalát s tuniakom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Morčacina s citrónom a oreganom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tuniak so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Grilované tofu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Okúzľujúce letné kurča
Treska so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Jaipur kari
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Špagety zo Stredomoria
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové špízy
Stredomorský šalát
Teplý zeleninový šalát
Mediteránska rapsódia
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninové rizoto so slaninou
Šošovicová krémová polievka
Letné zeleninové ragú
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Pečený losos v medovej omáčke
Treska s vajíčkovým šalátom
Ružičková polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Biela treska
Stredomorská frittata
Bohatá jesenná polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Studené jednohubky z tekvice alebo baklažánu sú perfektným jedlom, ak pripravujete doma nejakú párty alebo čakáte dôležitých hostí, ktorých chcete ohúriť.

Suroviny

2 - 3 stredné cukety
2 lyžice olivového oleja
150 g syra ricotta
160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
1 lyžička Podravka Natur ochucovadla Stredomorie
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Cukety nakrájame na dlhé, tenké plátky a opečieme ich na naolejovanej panvici (môže byť aj grilovacia). Keď trošku zmäknú, dajú sa ohnúť, tak ich presunieme na papierový obrúsok, aby sa zbavili tuku.
  • 2 Syr, tuniak, Podravku Natur a petržlenovú vňať spolu poriadne zmiešame a vytvoríme tak plnku. Na každý jeden plátok cukety dáme za lyžicu plnky a zrolujeme ho.
  • 3 Toto zopakujeme s každým plátkom cukety a spevníme ich špáradlom.

Tip

Ak chcete trošku zmeniť chuť, môžete cuketu zameniť za mladý baklažán.

Porcia

Necháme v chladničke, dokým ich nebudeme podávať. Podávame ako predjedlo.

Zdieľať s priateľmi