Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cuketové jednohubky

Rizoto na španielsky spôsob
Tuniakový šalát
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Okúzľujúce letné kurča
Sójový šalát s tuniakom
Stredomorský šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Treska s vajíčkovým šalátom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tuniak so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Ražniči z lososa
Losos s cuketovou krustou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Stredomorská frittata
Šošovicová krémová polievka
Gyros šalát
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Opekaná zelenina
Caponata a lá Podravka
Kuracie fajitas
Biela treska
Treska so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Grilované tofu
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Tekvicová polievka s jablkom
Morčacina s citrónom a oreganom
Tabouleh
Krevety na zeleninovom lôžku
Paradajková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Letné zeleninové ragú
Strukovinový šalát so zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Mediteránska rapsódia
Cviklové krupoto s bielou rybou
Špagety zo Stredomoria
Špargľová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Zeleninové rizoto so slaninou
Jaipur kari
Teplý zeleninový šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Ružičková polievka
Paella s kuracím mäsom
Oranžové rizoto
Cestoviny na stredomorský spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Studené jednohubky z tekvice alebo baklažánu sú perfektným jedlom, ak pripravujete doma nejakú párty alebo čakáte dôležitých hostí, ktorých chcete ohúriť.

Suroviny

2 - 3 stredné cukety
2 lyžice olivového oleja
150 g syra ricotta
160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
1 lyžička Podravka Natur ochucovadla Stredomorie
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Cukety nakrájame na dlhé, tenké plátky a opečieme ich na naolejovanej panvici (môže byť aj grilovacia). Keď trošku zmäknú, dajú sa ohnúť, tak ich presunieme na papierový obrúsok, aby sa zbavili tuku.
  • 2 Syr, tuniak, Podravku Natur a petržlenovú vňať spolu poriadne zmiešame a vytvoríme tak plnku. Na každý jeden plátok cukety dáme za lyžicu plnky a zrolujeme ho.
  • 3 Toto zopakujeme s každým plátkom cukety a spevníme ich špáradlom.

Tip

Ak chcete trošku zmeniť chuť, môžete cuketu zameniť za mladý baklažán.

Porcia

Necháme v chladničke, dokým ich nebudeme podávať. Podávame ako predjedlo.

Zdieľať s priateľmi