Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Jaipur kari

Treska s vajíčkovým šalátom
Oranžové rizoto
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracie fajitas
Tekvicová polievka s jablkom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tabouleh
Okúzľujúce letné kurča
Tuniakový šalát
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Caponata a lá Podravka
Stredomorská frittata
Paradajková polievka s bazalkou
Treska so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Biela treska
Cuketové jednohubky
Špagety zo Stredomoria
Ružičková polievka
Gyros šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované tofu
Teplý zeleninový šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninové rizoto so slaninou
Tuniak so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Opekaná zelenina
Biela ryba s kuskusom
Bohatá jesenná polievka
Ražniči z lososa
Krevety na zeleninovom lôžku
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paradajková polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové špízy
Losos s cuketovou krustou
Stredomorský šalát
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Rizoto na španielsky spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát z grilovanej zeleniny
Mediteránska rapsódia
Šošovicová krémová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Špargľová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Paella s kuracím mäsom
Pečený losos v medovej omáčke
Sójový šalát s tuniakom
Viac receptov pre túto náladu

Ak chystáte večer v ázijskom štýle, potom pokrm ochutený Podravkou Ázia zaručene nesmie chýbať. Vyskúšate netradičné jaipur kari, do ktorého sa zaručene zamilujete!

Suroviny

800 g kuracieho mäsa
50 g masla
1 lyžica Podravky ochucovadla Ázia
150 g mrkva
3 väčšie jablká
100 ml sladkej smotany
150 g cibule
80 g petržlenu
Lagris ryža basmati

Použili sme

Podravka ochucovadlo Ázia

Podravka ochucovadlo Ázia

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Jablká zbavíme jadrovníkov, ošúpeme a pečieme spolu s maslom na 170 °C asi 20 minút. Medzitým si nakrájame cibuľu, mrkvu a petržlen. Najskôr orestujeme cibuľu do zlata, pridáme mrkvu, petržlen a všetko osmažíme.
  • 2 Podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Pridáme pečená jablká a všetko rozmixujeme. Zmes ochutíme Podravkou ochucovadlom Ázia a krátko povaríme.
  • 3 Kuracie prsia nakrájame na rezance a osmažíme do mäkka. Na záver ochutíme Podravkou ochucovadlom Ázia a krátko pečieme. Po dokončení ho pridáme do omáčky, v ktorej mäso chvíľu podusíme.

Porcia

Podávame s ryžou basmati.

Malé tajomstvá

Aby sme mali omáčku ešte jemnejšiu, na konci do nej vmiešame maslo.

Zdieľať s priateľmi