Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Jaipur kari

Cviklové krupoto s bielou rybou
Mediteránska rapsódia
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Cuketové jednohubky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Ružičková polievka
Gyros šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Okúzľujúce letné kurča
Paella s kuracím mäsom
Šošovicová krémová polievka
Letné zeleninové ragú
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pečený losos v medovej omáčke
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Biela treska
Špargľová polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Tekvicová polievka s jablkom
Treska s vajíčkovým šalátom
Opekaná zelenina
Zeleninové rizoto so slaninou
Teplý zeleninový šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tuniak so zeleninou
Oranžové rizoto
Stredomorský šalát
Tabouleh
Paradajková polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Grilované tofu
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Šalát z grilovanej zeleniny
Bohatá jesenná polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Stredomorská frittata
Špagety zo Stredomoria
Paradajková polievka s bazalkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Biela ryba s kuskusom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninové špízy
Treska so zeleninou
Tuniakový šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Ražniči z lososa
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Krevety na zeleninovom lôžku
Sójový šalát s tuniakom
Caponata a lá Podravka
Losos s cuketovou krustou
Kuracie fajitas
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Ak chystáte večer v ázijskom štýle, potom pokrm ochutený Podravkou Ázia zaručene nesmie chýbať. Vyskúšate netradičné jaipur kari, do ktorého sa zaručene zamilujete!

Suroviny

800 g kuracieho mäsa
50 g masla
1 lyžica Podravky ochucovadla Ázia
150 g mrkva
3 väčšie jablká
100 ml sladkej smotany
150 g cibule
80 g petržlenu
Lagris ryža basmati

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Jablká zbavíme jadrovníkov, ošúpeme a pečieme spolu s maslom na 170 °C asi 20 minút. Medzitým si nakrájame cibuľu, mrkvu a petržlen. Najskôr orestujeme cibuľu do zlata, pridáme mrkvu, petržlen a všetko osmažíme.
  • 2 Podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Pridáme pečená jablká a všetko rozmixujeme. Zmes ochutíme Podravkou ochucovadlom Ázia a krátko povaríme.
  • 3 Kuracie prsia nakrájame na rezance a osmažíme do mäkka. Na záver ochutíme Podravkou ochucovadlom Ázia a krátko pečieme. Po dokončení ho pridáme do omáčky, v ktorej mäso chvíľu podusíme.

Porcia

Podávame s ryžou basmati.

Malé tajomstvá

Aby sme mali omáčku ešte jemnejšiu, na konci do nej vmiešame maslo.

Zdieľať s priateľmi