Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát s pečenými reďkovkami a medom

Rizoto na španielsky spôsob
Gyros šalát
Caponata a lá Podravka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Grilované tofu
Zeleninové špízy
Špagety zo Stredomoria
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Stredomorská frittata
Biela ryba s kuskusom
Pečený losos v medovej omáčke
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Losos s cuketovou krustou
Kuracie fajitas
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cuketové jednohubky
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Biela treska
Letné zeleninové ragú
Paradajková polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ražniči z lososa
Paradajkové košíčky so pšenom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Treska s vajíčkovým šalátom
Šalát z grilovanej zeleniny
Bohatá jesenná polievka
Šošovicová krémová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Paella s kuracím mäsom
Paradajková polievka s bazalkou
Tabouleh
Mediteránska rapsódia
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Oranžové rizoto
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Jaipur kari
Krevety na zeleninovom lôžku
Sójový šalát s tuniakom
Opekaná zelenina
Tuniak so zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tekvicová polievka s jablkom
Ružičková polievka
Stredomorský šalát
Treska so zeleninou
Tuniakový šalát
Špargľová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Viac receptov pre túto náladu

Dve lyžice medu s trochou korenia urobia z reďkoviek perfektné jedlo nie len na špeciálne príležitosti, ale aj na všedné dni.

Suroviny

300 - 350 g reďkoviek
2 lyžice medu
30 g masla
3 lyžice balsamica
1 lyžička Podravka ochucovadla
50 g valeriánky poľnej (poľníček)
50 g rukoly
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 2 osoby30 min

  • 1 Reďkovky umyjeme, očistíme a nakrájame na malé kúsky.
  • 2 V malej miske zmiešame roztopené maslo, med, balsamico, Podravka ochucovadlo a čierne korenie. Pridáme nakrájané reďkovky a dobre premiešame, aby sa chuť marinády prepojila s reďkovkami.
  • 3 Reďkovky dáme do pekáča na pečenie a za občasného miešania pečieme v predhriatej rúre na 220°C približne 15 - 20 minút, dokým nebudú chrumkavé a mäkké.

Tip

Takto upečené reďkovky môžete podávať aj ako prílohu k mäsu.

Porcia

Hotové reďkovky podávame na lôžku rukoly a valeriánky poľnej.

Zdieľať s priateľmi