Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát s pečenými reďkovkami a medom

Sójový šalát s tuniakom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Paradajková polievka
Treska so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Oranžové rizoto
Zeleninové rizoto so slaninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ražniči z lososa
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové špízy
Teplý zeleninový šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Paradajková polievka s bazalkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tabouleh
Tuniak so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Špargľová polievka
Špagety zo Stredomoria
Šošovicová krémová polievka
Biela ryba s kuskusom
Biela treska
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Bohatá jesenná polievka
Gyros šalát
Jaipur kari
Okúzľujúce letné kurča
Ružičková polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Paella s kuracím mäsom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Grilované tofu
Cuketové jednohubky
Caponata a lá Podravka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Letné zeleninové ragú
Pečený losos v medovej omáčke
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Losos s cuketovou krustou
Tekvicová polievka s jablkom
Treska s vajíčkovým šalátom
Tuniakový šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Stredomorská frittata
Kuracie fajitas
Morčacina s citrónom a oreganom
Rizoto na španielsky spôsob
Opekaná zelenina
Stredomorský šalát
Mediteránska rapsódia
Krevety na zeleninovom lôžku
Strukovinový šalát so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Dve lyžice medu s trochou korenia urobia z reďkoviek perfektné jedlo nie len na špeciálne príležitosti, ale aj na všedné dni.

Suroviny

300 - 350 g reďkoviek
2 lyžice medu
30 g masla
3 lyžice balsamica
1 lyžička Podravka ochucovadla
50 g valeriánky poľnej (poľníček)
50 g rukoly
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 2 osoby30 min

  • 1 Reďkovky umyjeme, očistíme a nakrájame na malé kúsky.
  • 2 V malej miske zmiešame roztopené maslo, med, balsamico, Podravka ochucovadlo a čierne korenie. Pridáme nakrájané reďkovky a dobre premiešame, aby sa chuť marinády prepojila s reďkovkami.
  • 3 Reďkovky dáme do pekáča na pečenie a za občasného miešania pečieme v predhriatej rúre na 220°C približne 15 - 20 minút, dokým nebudú chrumkavé a mäkké.

Tip

Takto upečené reďkovky môžete podávať aj ako prílohu k mäsu.

Porcia

Hotové reďkovky podávame na lôžku rukoly a valeriánky poľnej.

Zdieľať s priateľmi