Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát s pečenými reďkovkami a medom

Kuracina s tekvicou a zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Paradajkové košíčky so pšenom
Šošovicová krémová polievka
Opekaná zelenina
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Caponata a lá Podravka
Krevety na zeleninovom lôžku
Oranžové rizoto
Bohatá jesenná polievka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Letné zeleninové ragú
Zeleninové rizoto so slaninou
Cuketové jednohubky
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cviklové krupoto s bielou rybou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tabouleh
Ružičková polievka
Paella s kuracím mäsom
Jaipur kari
Špargľová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajková polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Tuniak so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny na stredomorský spôsob
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela ryba s kuskusom
Zeleninové špízy
Sójový šalát s tuniakom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Stredomorská frittata
Stredomorský šalát
Špagety zo Stredomoria
Grilované tofu
Treska so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajková polievka s bazalkou
Ražniči z lososa
Šalát z grilovanej zeleniny
Mediteránska rapsódia
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Teplý zeleninový šalát
Gyros šalát
Biela treska
Strukovinový šalát so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniakový šalát
Viac receptov pre túto náladu

Dve lyžice medu s trochou korenia urobia z reďkoviek perfektné jedlo nie len na špeciálne príležitosti, ale aj na všedné dni.

Suroviny

300 - 350 g reďkoviek
2 lyžice medu
30 g masla
3 lyžice balsamica
1 lyžička Podravka ochucovadla
50 g valeriánky poľnej (poľníček)
50 g rukoly
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 2 osoby30 min

  • 1 Reďkovky umyjeme, očistíme a nakrájame na malé kúsky.
  • 2 V malej miske zmiešame roztopené maslo, med, balsamico, Podravka ochucovadlo a čierne korenie. Pridáme nakrájané reďkovky a dobre premiešame, aby sa chuť marinády prepojila s reďkovkami.
  • 3 Reďkovky dáme do pekáča na pečenie a za občasného miešania pečieme v predhriatej rúre na 220°C približne 15 - 20 minút, dokým nebudú chrumkavé a mäkké.

Tip

Takto upečené reďkovky môžete podávať aj ako prílohu k mäsu.

Porcia

Hotové reďkovky podávame na lôžku rukoly a valeriánky poľnej.

Zdieľať s priateľmi