Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát z grilovanej zeleniny

Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Zeleninové rizoto so slaninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Okúzľujúce letné kurča
Paradajkové košíčky so pšenom
Krevety na zeleninovom lôžku
Biela treska
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Opekaná zelenina
Špargľová polievka
Biela ryba s kuskusom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Oranžové rizoto
Paella s kuracím mäsom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Grilované tofu
Gyros šalát
Teplý zeleninový šalát
Treska so zeleninou
Tabouleh
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Sójový šalát s tuniakom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ražniči z lososa
Stredomorská frittata
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Letné zeleninové ragú
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Losos s cuketovou krustou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Jaipur kari
Paradajková polievka
Ružičková polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Caponata a lá Podravka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šošovicová krémová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cuketové jednohubky
Tuniak so zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Mediteránska rapsódia
Paradajková polievka s bazalkou
Špagety zo Stredomoria
Strukovinový šalát so zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie fajitas
Tuniakový šalát
Zeleninové špízy
Rizoto na španielsky spôsob
Stredomorský šalát
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi