Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát z grilovanej zeleniny

Grilované tofu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Špagety zo Stredomoria
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Oranžové rizoto
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Stredomorský šalát
Treska s vajíčkovým šalátom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Ružičková polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové špízy
Morčacina s citrónom a oreganom
Jaipur kari
Stredomorská frittata
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Gyros šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Mediteránska rapsódia
Tuniak so zeleninou
Paradajková polievka
Okúzľujúce letné kurča
Treska so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Opekaná zelenina
Krevety na zeleninovom lôžku
Pečený losos v medovej omáčke
Paradajkové košíčky so pšenom
Bohatá jesenná polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Sójový šalát s tuniakom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Špargľová polievka
Ražniči z lososa
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Cuketové jednohubky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Caponata a lá Podravka
Strukovinový šalát so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Losos s cuketovou krustou
Letné zeleninové ragú
Teplý zeleninový šalát
Paella s kuracím mäsom
Biela treska
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajková polievka s bazalkou
Tuniakový šalát
Šošovicová krémová polievka
Kuracie fajitas
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tabouleh
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi