Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát z grilovanej zeleniny

Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Gyros šalát
Rizoto na španielsky spôsob
Oranžové rizoto
Teplý zeleninový šalát
Tuniak so zeleninou
Paradajková polievka
Kuracie fajitas
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Treska s vajíčkovým šalátom
Krevety na zeleninovom lôžku
Bohatá jesenná polievka
Jaipur kari
Cviklové krupoto s bielou rybou
Mediteránska rapsódia
Sójový šalát s tuniakom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Okúzľujúce letné kurča
Morčacina s citrónom a oreganom
Stredomorský šalát
Biela treska
Zeleninové špízy
Šošovicová krémová polievka
Caponata a lá Podravka
Grilované tofu
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Opekaná zelenina
Biela ryba s kuskusom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Paradajkové košíčky so pšenom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Stredomorská frittata
Paella s kuracím mäsom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ružičková polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ražniči z lososa
Tabouleh
Strukovinový šalát so zeleninou
Špargľová polievka
Losos s cuketovou krustou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cuketové jednohubky
Tekvicová polievka s jablkom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Treska so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Letné zeleninové ragú
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tuniakový šalát
Špagety zo Stredomoria
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi