Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát z grilovanej zeleniny

Jaipur kari
Kuracie fajitas
Paella s kuracím mäsom
Paradajková polievka s bazalkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Biela ryba s kuskusom
Gyros šalát
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Biela treska
Grilované tofu
Sójový šalát s tuniakom
Mediteránska rapsódia
Treska so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Zeleninové špízy
Rizoto na španielsky spôsob
Losos s cuketovou krustou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šošovicová krémová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Stredomorská frittata
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Paradajková polievka
Tuniak so zeleninou
Cuketové jednohubky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Caponata a lá Podravka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečený losos v medovej omáčke
Letné zeleninové ragú
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Špargľová polievka
Krevety na zeleninovom lôžku
Treska s vajíčkovým šalátom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tabouleh
Oranžové rizoto
Špagety zo Stredomoria
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ružičková polievka
Stredomorský šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Ražniči z lososa
Paradajkové košíčky so pšenom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Okúzľujúce letné kurča
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Tuniakový šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Opekaná zelenina
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi