Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát z grilovanej zeleniny

Paradajková polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Sójový šalát s tuniakom
Ružičková polievka
Grilované tofu
Zeleninové rizoto so slaninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Oranžové rizoto
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Zeleninové špízy
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Mediteránska rapsódia
Teplý zeleninový šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Tabouleh
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rizoto na španielsky spôsob
Špargľová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Stredomorská frittata
Paella s kuracím mäsom
Cuketové jednohubky
Stredomorský šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Losos s cuketovou krustou
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny na stredomorský spôsob
Caponata a lá Podravka
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Kuracie fajitas
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Gyros šalát
Treska s vajíčkovým šalátom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Biela treska
Strukovinový šalát so zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Ražniči z lososa
Bohatá jesenná polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Jaipur kari
Krevety na zeleninovom lôžku
Okúzľujúce letné kurča
Biela ryba s kuskusom
Tuniak so zeleninou
Tuniakový šalát
Cviklové krupoto s bielou rybou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Chutný šalát z opečených zemiakov
Opekaná zelenina
Treska so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi