Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát z grilovanej zeleniny

Chutný šalát z opečených zemiakov
Opekaná zelenina
Bohatá jesenná polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Špagety zo Stredomoria
Špargľová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ražniči z lososa
Treska so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paella s kuracím mäsom
Tekvicová polievka s jablkom
Jaipur kari
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Losos s cuketovou krustou
Biela treska
Paradajková polievka s bazalkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Letné zeleninové ragú
Tuniak so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Oranžové rizoto
Krevety na zeleninovom lôžku
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Stredomorský šalát
Mediteránska rapsódia
Treska s vajíčkovým šalátom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninové rizoto so slaninou
Zeleninové špízy
Kuracie fajitas
Grilované tofu
Sójový šalát s tuniakom
Paradajkové košíčky so pšenom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Teplý zeleninový šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rizoto na španielsky spôsob
Stredomorská frittata
Šošovicová krémová polievka
Okúzľujúce letné kurča
Paradajková polievka
Cuketové jednohubky
Tabouleh
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Ružičková polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Morčacina s citrónom a oreganom
Pečený losos v medovej omáčke
Tuniakový šalát
Gyros šalát
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi