Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát z grilovanej zeleniny

Špargľová polievka
Paella s kuracím mäsom
Mediteránska rapsódia
Rizoto na španielsky spôsob
Opekaná zelenina
Losos s cuketovou krustou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tuniakový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajkové košíčky so pšenom
Stredomorský šalát
Paradajková polievka
Gyros šalát
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Cuketové jednohubky
Tabouleh
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka s bazalkou
Šošovicová krémová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Oranžové rizoto
Treska s vajíčkovým šalátom
Biela treska
Strukovinový šalát so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Jaipur kari
Kuracie fajitas
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Biela ryba s kuskusom
Caponata a lá Podravka
Sójový šalát s tuniakom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ražniči z lososa
Treska so zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Ružičková polievka
Bohatá jesenná polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninové špízy
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špagety zo Stredomoria
Teplý zeleninový šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Tuniak so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Pečený losos v medovej omáčke
Letné zeleninové ragú
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Grilované tofu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Stredomorská frittata
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi