Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát z grilovanej zeleniny

Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Rizoto na španielsky spôsob
Sójový šalát s tuniakom
Paella s kuracím mäsom
Stredomorská frittata
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Okúzľujúce letné kurča
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové špízy
Špargľová polievka
Paradajková polievka
Ražniči z lososa
Jaipur kari
Mediteránska rapsódia
Stredomorský šalát
Tuniak so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zeleninové rizoto so slaninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Tekvicová polievka s jablkom
Krevety na zeleninovom lôžku
Losos s cuketovou krustou
Pečený losos v medovej omáčke
Cviklové krupoto s bielou rybou
Teplý zeleninový šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Oranžové rizoto
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Šošovicová krémová polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Biela treska
Caponata a lá Podravka
Grilované tofu
Strukovinový šalát so zeleninou
Opekaná zelenina
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ružičková polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Treska so zeleninou
Tuniakový šalát
Gyros šalát
Cuketové jednohubky
Tabouleh
Paradajková polievka s bazalkou
Biela ryba s kuskusom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Letné zeleninové ragú
Kuracie fajitas
Bohatá jesenná polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi