Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát z grilovanej zeleniny

Tuniakový šalát
Bohatá jesenná polievka
Ražniči z lososa
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Zeleninové rizoto so slaninou
Paella s kuracím mäsom
Caponata a lá Podravka
Okúzľujúce letné kurča
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Mediteránska rapsódia
Krevety na zeleninovom lôžku
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špargľová polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka
Sójový šalát s tuniakom
Tabouleh
Šošovicová krémová polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Oranžové rizoto
Strukovinový šalát so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Treska so zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Biela ryba s kuskusom
Paradajkové košíčky so pšenom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Paradajková polievka s bazalkou
Stredomorská frittata
Zeleninové špízy
Biela treska
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Jaipur kari
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniak so zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie fajitas
Losos s cuketovou krustou
Gyros šalát
Stredomorský šalát
Cuketové jednohubky
Ružičková polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Teplý zeleninový šalát
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Opekaná zelenina
Špagety zo Stredomoria
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cviklové krupoto s bielou rybou
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované tofu
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi