Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Krevety na zeleninovom lôžku

Tuniakový šalát
Cviklové krupoto s bielou rybou
Paradajková polievka s bazalkou
Grilované tofu
Šošovicová krémová polievka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninové špízy
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Mediteránska rapsódia
Losos s cuketovou krustou
Strukovinový šalát so zeleninou
Ružičková polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Paradajková polievka
Tabouleh
Jaipur kari
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Biela treska
Špagety zo Stredomoria
Pečený losos v medovej omáčke
Stredomorský šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Sójový šalát s tuniakom
Opekaná zelenina
Zeleninové rizoto so slaninou
Teplý zeleninový šalát
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Šalát z grilovanej zeleniny
Špargľová polievka
Bohatá jesenná polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Treska s vajíčkovým šalátom
Okúzľujúce letné kurča
Gyros šalát
Letné zeleninové ragú
Tuniak so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela ryba s kuskusom
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajkové košíčky so pšenom
Cuketové jednohubky
Treska so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Stredomorská frittata
Caponata a lá Podravka
Ražniči z lososa
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie fajitas
Paella s kuracím mäsom
Oranžové rizoto
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Viac receptov pre túto náladu

Tanier kreviet naservírovaných na opečenej zelenine so šalátom z reďkovky a jarnej cibuľky je lákavou kombináciu pre tých, ktorí milujú skvelé chute.

Suroviny

800 g očistených kreviet
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 - 2 lyžice kukuričného škrobu
1 cuketa
1 mrkva
1 zeler
1 žltá paprika
2 jarné cibuľky
zväzok reďkovky
olivový olej
Ajvar pikant Podravka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Krevety posypeme Podravka ochucovadlom, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme postáť 15 minút.
  • 2 Marinované krevety obalíme v kukuričnom škrobe a opečieme ich na rozpálenom ohni.
  • 3 Cuketu, mkrvu, zeler a papriku umyjeme, očistíme a nakrájame na rezance. Nakrájanú zeleninu dáme na rozohriaty olej a krátko ju opečieme tak, aby trošku omäkla, ale zároveň zostala chrumkavá.

Tip

Ak chcete mať zeleninu chrumkavú, po nakrájaní ju poriadne osušte, obaľte v kukuričnom škrobe a opečte na rozpálenom oleji.

Porcia

Na tanier poukladáme opečenú zeleninu a Ajvar, do stredu dáme krevety a podávame spolu so šalátom z reďkovky a mladej cibuľky.

Zdieľať s priateľmi