Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Krevety na zeleninovom lôžku

Gyros šalát
Ružičková polievka
Okúzľujúce letné kurča
Bohatá jesenná polievka
Zeleninové rizoto so slaninou
Mediteránska rapsódia
Jaipur kari
Opekaná zelenina
Grilované tofu
Tuniakový šalát
Caponata a lá Podravka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tekvicová polievka s jablkom
Biela ryba s kuskusom
Paradajková polievka s bazalkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špagety zo Stredomoria
Letné zeleninové ragú
Kuracie fajitas
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pečený losos v medovej omáčke
Treska so zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Šošovicová krémová polievka
Paella s kuracím mäsom
Tabouleh
Rizoto na španielsky spôsob
Špargľová polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paradajkové košíčky so pšenom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Stredomorský šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Oranžové rizoto
Chutný šalát z opečených zemiakov
Losos s cuketovou krustou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Biela treska
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninové špízy
Paradajková polievka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ražniči z lososa
Teplý zeleninový šalát
Sójový šalát s tuniakom
Tuniak so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Stredomorská frittata
Cuketové jednohubky
Viac receptov pre túto náladu

Tanier kreviet naservírovaných na opečenej zelenine so šalátom z reďkovky a jarnej cibuľky je lákavou kombináciu pre tých, ktorí milujú skvelé chute.

Suroviny

800 g očistených kreviet
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 - 2 lyžice kukuričného škrobu
1 cuketa
1 mrkva
1 zeler
1 žltá paprika
2 jarné cibuľky
zväzok reďkovky
olivový olej
Ajvar pikant Podravka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Krevety posypeme Podravka ochucovadlom, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme postáť 15 minút.
  • 2 Marinované krevety obalíme v kukuričnom škrobe a opečieme ich na rozpálenom ohni.
  • 3 Cuketu, mkrvu, zeler a papriku umyjeme, očistíme a nakrájame na rezance. Nakrájanú zeleninu dáme na rozohriaty olej a krátko ju opečieme tak, aby trošku omäkla, ale zároveň zostala chrumkavá.

Tip

Ak chcete mať zeleninu chrumkavú, po nakrájaní ju poriadne osušte, obaľte v kukuričnom škrobe a opečte na rozpálenom oleji.

Porcia

Na tanier poukladáme opečenú zeleninu a Ajvar, do stredu dáme krevety a podávame spolu so šalátom z reďkovky a mladej cibuľky.

Zdieľať s priateľmi