Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Krevety na zeleninovom lôžku

Pečený losos v medovej omáčke
Tabouleh
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paradajková polievka
Caponata a lá Podravka
Bohatá jesenná polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninové rizoto so slaninou
Špagety zo Stredomoria
Mediteránska rapsódia
Stredomorský šalát
Grilované tofu
Cviklové krupoto s bielou rybou
Ružičková polievka
Stredomorská frittata
Jaipur kari
Letné zeleninové ragú
Zeleninové špízy
Paella s kuracím mäsom
Losos s cuketovou krustou
Treska so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cuketové jednohubky
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Teplý zeleninový šalát
Ražniči z lososa
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie fajitas
Gyros šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šošovicová krémová polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Oranžové rizoto
Tuniak so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šalát z grilovanej zeleniny
Biela ryba s kuskusom
Opekaná zelenina
Sójový šalát s tuniakom
Špargľová polievka
Biela treska
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tuniakový šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paradajkové košíčky so pšenom
Okúzľujúce letné kurča
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Viac receptov pre túto náladu

Tanier kreviet naservírovaných na opečenej zelenine so šalátom z reďkovky a jarnej cibuľky je lákavou kombináciu pre tých, ktorí milujú skvelé chute.

Suroviny

800 g očistených kreviet
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 - 2 lyžice kukuričného škrobu
1 cuketa
1 mrkva
1 zeler
1 žltá paprika
2 jarné cibuľky
zväzok reďkovky
olivový olej
Ajvar pikant Podravka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Krevety posypeme Podravka ochucovadlom, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme postáť 15 minút.
  • 2 Marinované krevety obalíme v kukuričnom škrobe a opečieme ich na rozpálenom ohni.
  • 3 Cuketu, mkrvu, zeler a papriku umyjeme, očistíme a nakrájame na rezance. Nakrájanú zeleninu dáme na rozohriaty olej a krátko ju opečieme tak, aby trošku omäkla, ale zároveň zostala chrumkavá.

Tip

Ak chcete mať zeleninu chrumkavú, po nakrájaní ju poriadne osušte, obaľte v kukuričnom škrobe a opečte na rozpálenom oleji.

Porcia

Na tanier poukladáme opečenú zeleninu a Ajvar, do stredu dáme krevety a podávame spolu so šalátom z reďkovky a mladej cibuľky.

Zdieľať s priateľmi