Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Tabouleh

Šošovicová krémová polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie fajitas
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Treska s vajíčkovým šalátom
Biela treska
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Opekaná zelenina
Caponata a lá Podravka
Grilované tofu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Oranžové rizoto
Tekvicová polievka s jablkom
Teplý zeleninový šalát
Ružičková polievka
Cuketové jednohubky
Pečený losos v medovej omáčke
Stredomorský šalát
Paradajková polievka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Špargľová polievka
Losos s cuketovou krustou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Rizoto na španielsky spôsob
Gyros šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Krevety na zeleninovom lôžku
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Biela ryba s kuskusom
Stredomorská frittata
Jaipur kari
Strukovinový šalát so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové špízy
Sójový šalát s tuniakom
Treska so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Paella s kuracím mäsom
Okúzľujúce letné kurča
Tuniak so zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Tuniakový šalát
Ražniči z lososa
Paradajkové košíčky so pšenom
Zeleninové rizoto so slaninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Špagety zo Stredomoria
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Viac receptov pre túto náladu

Tabouleh je šalát z bulguru, inšpirovaný Blízkym východom, ten správny šmrnc mu dodáva citrónová šťava a mäta. Môžete si ho pripraviť ku grilovačke alebo len tak, ako svieže letné jedlo.

Suroviny

100 g Lagris bulguru
1 lyžica masla
1 ks menšej červenej cibule
5 ks jarných cibuliek
1 ks šalátovej uhorky
6 ks stredne veľkých paradajok
zväzok čerstvej mäty
petržlenová vňať
6 polievkových lyžíc olivového oleja
1 ks citróna
listy rímskeho šalátu
1 PL Podravky ochucovadla natur
soľ
korenie

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bulgur pripravíme podľa návodu na obale a necháme trošku vychladnúť. Medzitým nakrájame zeleninu na menšie kúsky, uhorky a paradajky zbavíme semienok.
  • 2 Bylinky nasekáme na jemno. Všetko spolu vložíme do väčšej misy a pridáme uvarený bulgur. Polejeme olivovým olejom a citrónovou šťavou, ochutíme Podravkou Natur a podľa potreby pridáme soľ a korenie.

Porcia

Podávame na listovom šaláte s citrónom.

Malé tajomstvá

Chuť bulguru zjemní maslo, ktoré do neho vmiešame.

Zdieľať s priateľmi