Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Losos s cuketovou krustou

Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Gyros šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Letné zeleninové ragú
Cuketové jednohubky
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Rizoto na španielsky spôsob
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Treska so zeleninou
Ražniči z lososa
Jaipur kari
Biela ryba s kuskusom
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Treska s vajíčkovým šalátom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Oranžové rizoto
Morčacina s citrónom a oreganom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Paella s kuracím mäsom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Opekaná zelenina
Biela treska
Zeleninové rizoto so slaninou
Mediteránska rapsódia
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie fajitas
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tuniak so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Caponata a lá Podravka
Šalát z grilovanej zeleniny
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Stredomorský šalát
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pečený losos v medovej omáčke
Krevety na zeleninovom lôžku
Teplý zeleninový šalát
Tabouleh
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Grilované tofu
Zeleninové špízy
Ružičková polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Stredomorská frittata
Tuniakový šalát
Cviklové krupoto s bielou rybou
Bohatá jesenná polievka
Špargľová polievka
Šošovicová krémová polievka
Paradajková polievka
Sójový šalát s tuniakom
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi