Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Losos s cuketovou krustou

Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Bohatá jesenná polievka
Treska so zeleninou
Gyros šalát
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cuketové jednohubky
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Mediteránska rapsódia
Špargľová polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Paradajkové košíčky so pšenom
Letné zeleninové ragú
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové špízy
Chutný šalát z opečených zemiakov
Caponata a lá Podravka
Tuniakový šalát
Jaipur kari
Stredomorská frittata
Biela treska
Krevety na zeleninovom lôžku
Paradajková polievka s bazalkou
Biela ryba s kuskusom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Teplý zeleninový šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Grilované tofu
Oranžové rizoto
Ražniči z lososa
Šošovicová krémová polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Tuniak so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ružičková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Opekaná zelenina
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paella s kuracím mäsom
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajková polievka
Sójový šalát s tuniakom
Tekvicová polievka s jablkom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Stredomorský šalát
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tabouleh
Rizoto na španielsky spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi