Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Losos s cuketovou krustou

Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cuketové jednohubky
Šalát z grilovanej zeleniny
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Gyros šalát
Tuniak so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Paradajková polievka
Kuracie fajitas
Jaipur kari
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rizoto na španielsky spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Ružičková polievka
Oranžové rizoto
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Špargľová polievka
Mediteránska rapsódia
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninové rizoto so slaninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Teplý zeleninový šalát
Zeleninové špízy
Paradajkové košíčky so pšenom
Paradajková polievka s bazalkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Stredomorský šalát
Cviklové krupoto s bielou rybou
Grilované tofu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tabouleh
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Ražniči z lososa
Biela treska
Opekaná zelenina
Biela ryba s kuskusom
Pečený losos v medovej omáčke
Tekvicová polievka s jablkom
Treska so zeleninou
Tuniakový šalát
Šošovicová krémová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Stredomorská frittata
Paella s kuracím mäsom
Treska s vajíčkovým šalátom
Sójový šalát s tuniakom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Špagety zo Stredomoria
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi