Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Losos s cuketovou krustou

Zeleninové špízy
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Rizoto na španielsky spôsob
Špargľová polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ražniči z lososa
Biela treska
Paradajková polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Bohatá jesenná polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Paradajková polievka s bazalkou
Cuketové jednohubky
Opekaná zelenina
Biela ryba s kuskusom
Treska so zeleninou
Paella s kuracím mäsom
Tuniak so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pečený losos v medovej omáčke
Okúzľujúce letné kurča
Jaipur kari
Kuracie fajitas
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Sójový šalát s tuniakom
Tabouleh
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát z grilovanej zeleniny
Ružičková polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cviklové krupoto s bielou rybou
Stredomorský šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Mediteránska rapsódia
Tuniakový šalát
Stredomorská frittata
Gyros šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Oranžové rizoto
Špagety zo Stredomoria
Teplý zeleninový šalát
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Letné zeleninové ragú
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Caponata a lá Podravka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajkové košíčky so pšenom
Krevety na zeleninovom lôžku
Tekvicová polievka s jablkom
Grilované tofu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi