Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Losos s cuketovou krustou

Jaipur kari
Cestoviny na stredomorský spôsob
Oranžové rizoto
Okúzľujúce letné kurča
Paradajková polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Krevety na zeleninovom lôžku
Stredomorský šalát
Ružičková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Zeleninové rizoto so slaninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tekvicová polievka s jablkom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Tuniak so zeleninou
Tabouleh
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Treska so zeleninou
Opekaná zelenina
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Zeleninové špízy
Paradajkové košíčky so pšenom
Tuniakový šalát
Grilované tofu
Paella s kuracím mäsom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Biela treska
Kuracie fajitas
Stredomorská frittata
Mediteránska rapsódia
Špagety zo Stredomoria
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát z grilovanej zeleniny
Teplý zeleninový šalát
Treska s vajíčkovým šalátom
Špargľová polievka
Cuketové jednohubky
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Sójový šalát s tuniakom
Bohatá jesenná polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Letné zeleninové ragú
Rizoto na španielsky spôsob
Šošovicová krémová polievka
Caponata a lá Podravka
Strukovinový šalát so zeleninou
Ražniči z lososa
Biela ryba s kuskusom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Gyros šalát
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi