Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Losos s cuketovou krustou

Špargľová polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninové rizoto so slaninou
Šošovicová krémová polievka
Ražniči z lososa
Stredomorská frittata
Paella s kuracím mäsom
Zeleninové špízy
Biela treska
Caponata a lá Podravka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Gyros šalát
Cviklové krupoto s bielou rybou
Oranžové rizoto
Rizoto na španielsky spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Mediteránska rapsódia
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Okúzľujúce letné kurča
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tuniak so zeleninou
Cuketové jednohubky
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Šalát z grilovanej zeleniny
Krevety na zeleninovom lôžku
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Jaipur kari
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paradajková polievka s bazalkou
Treska so zeleninou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Pečený losos v medovej omáčke
Špagety zo Stredomoria
Strukovinový šalát so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Morčacina s citrónom a oreganom
Teplý zeleninový šalát
Kuracie fajitas
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Stredomorský šalát
Opekaná zelenina
Bohatá jesenná polievka
Tabouleh
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Biela ryba s kuskusom
Grilované tofu
Ružičková polievka
Tuniakový šalát
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi