Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Caponata a lá Podravka

Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Teplý zeleninový šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Morčacina s citrónom a oreganom
Stredomorský šalát
Paella s kuracím mäsom
Ražniči z lososa
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Jaipur kari
Tuniakový šalát
Sójový šalát s tuniakom
Stredomorská frittata
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajkové košíčky so pšenom
Mediteránska rapsódia
Ružičková polievka
Opekaná zelenina
Zeleninové rizoto so slaninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Grilované tofu
Tabouleh
Letné zeleninové ragú
Biela treska
Šošovicová krémová polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracie fajitas
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paradajková polievka s bazalkou
Oranžové rizoto
Treska so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajková polievka
Cuketové jednohubky
Šalát z grilovanej zeleniny
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Strukovinový šalát so zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Losos s cuketovou krustou
Krevety na zeleninovom lôžku
Pečený losos v medovej omáčke
Špagety zo Stredomoria
Tuniak so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Špargľová polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Gyros šalát
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Biela ryba s kuskusom
Zeleninové špízy
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi