Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Caponata a lá Podravka

Paradajkové košíčky so pšenom
Špargľová polievka
Stredomorský šalát
Mediteránska rapsódia
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tuniakový šalát
Špagety zo Stredomoria
Tuniak so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Biela treska
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šošovicová krémová polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Teplý zeleninový šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Jaipur kari
Gyros šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cuketové jednohubky
Paradajková polievka
Grilované tofu
Stredomorská frittata
Okúzľujúce letné kurča
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Bohatá jesenná polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninové rizoto so slaninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Tabouleh
Biela ryba s kuskusom
Krevety na zeleninovom lôžku
Sójový šalát s tuniakom
Treska so zeleninou
Ražniči z lososa
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kuracie fajitas
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Paella s kuracím mäsom
Strukovinový šalát so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninové špízy
Ružičková polievka
Opekaná zelenina
Tekvicová polievka s jablkom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Oranžové rizoto
Letné zeleninové ragú
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Losos s cuketovou krustou
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi