Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Caponata a lá Podravka

Treska s vajíčkovým šalátom
Bohatá jesenná polievka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Jaipur kari
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tuniak so zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Špagety zo Stredomoria
Paradajková polievka s bazalkou
Grilované tofu
Tabouleh
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ražniči z lososa
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cviklové krupoto s bielou rybou
Sójový šalát s tuniakom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cestoviny na stredomorský spôsob
Paella s kuracím mäsom
Paradajkové košíčky so pšenom
Rizoto na španielsky spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Krevety na zeleninovom lôžku
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Treska so zeleninou
Oranžové rizoto
Gyros šalát
Cuketové jednohubky
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajková polievka
Zeleninové rizoto so slaninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Losos s cuketovou krustou
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela treska
Biela ryba s kuskusom
Kuracie fajitas
Stredomorská frittata
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Teplý zeleninový šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Okúzľujúce letné kurča
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ružičková polievka
Opekaná zelenina
Stredomorský šalát
Špargľová polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Tuniakový šalát
Zeleninové špízy
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi