Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Caponata a lá Podravka

Losos s cuketovou krustou
Zeleninové rizoto so slaninou
Letné zeleninové ragú
Morčacina s citrónom a oreganom
Teplý zeleninový šalát
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Oranžové rizoto
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Okúzľujúce letné kurča
Šošovicová krémová polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Jaipur kari
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Opekaná zelenina
Strukovinový šalát so zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Tabouleh
Ružičková polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Biela treska
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie fajitas
Paella s kuracím mäsom
Špagety zo Stredomoria
Tuniakový šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Krevety na zeleninovom lôžku
Špargľová polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Stredomorská frittata
Gyros šalát
Stredomorský šalát
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninové špízy
Šalát z grilovanej zeleniny
Bohatá jesenná polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajková polievka
Biela ryba s kuskusom
Ražniči z lososa
Tuniak so zeleninou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Grilované tofu
Cuketové jednohubky
Sójový šalát s tuniakom
Treska so zeleninou
Mediteránska rapsódia
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka s bazalkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi