Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Caponata a lá Podravka

Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Stredomorská frittata
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paradajková polievka s bazalkou
Okúzľujúce letné kurča
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Morčacina s citrónom a oreganom
Zeleninové rizoto so slaninou
Stredomorský šalát
Bohatá jesenná polievka
Tabouleh
Treska s vajíčkovým šalátom
Opekaná zelenina
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Paradajkové košíčky so pšenom
Gyros šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracie fajitas
Letné zeleninové ragú
Zeleninové špízy
Grilované tofu
Mediteránska rapsódia
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Šalát z grilovanej zeleniny
Jaipur kari
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cuketové jednohubky
Tuniak so zeleninou
Treska so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Losos s cuketovou krustou
Špargľová polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Biela treska
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ružičková polievka
Krevety na zeleninovom lôžku
Paradajková polievka
Oranžové rizoto
Teplý zeleninový šalát
Ražniči z lososa
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Paella s kuracím mäsom
Sójový šalát s tuniakom
Tuniakový šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Strukovinový šalát so zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi