Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Caponata a lá Podravka

Gyros šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Mediteránska rapsódia
Tabouleh
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové rizoto so slaninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Tekvicová polievka s jablkom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Zeleninové špízy
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ružičková polievka
Biela treska
Oranžové rizoto
Treska so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Treska s vajíčkovým šalátom
Jaipur kari
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Stredomorský šalát
Grilované tofu
Teplý zeleninový šalát
Letné zeleninové ragú
Rizoto na španielsky spôsob
Špargľová polievka
Tuniakový šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Paradajková polievka s bazalkou
Biela ryba s kuskusom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Paella s kuracím mäsom
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči z lososa
Pečený losos v medovej omáčke
Paradajková polievka
Sójový šalát s tuniakom
Šošovicová krémová polievka
Kuracie fajitas
Losos s cuketovou krustou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cuketové jednohubky
Opekaná zelenina
Tuniak so zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Stredomorská frittata
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi