Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cestoviny na stredomorský spôsob

Zeleninové špízy
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka
Grilované tofu
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie fajitas
Opekaná zelenina
Špagety zo Stredomoria
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Jaipur kari
Cviklové krupoto s bielou rybou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Strukovinový šalát so zeleninou
Treska so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Biela treska
Gyros šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Losos s cuketovou krustou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Letné zeleninové ragú
Teplý zeleninový šalát
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Krevety na zeleninovom lôžku
Zeleninové rizoto so slaninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Ražniči z lososa
Bohatá jesenná polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Rizoto na španielsky spôsob
Stredomorská frittata
Stredomorský šalát
Ružičková polievka
Cuketové jednohubky
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát z grilovanej zeleniny
Paella s kuracím mäsom
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniak so zeleninou
Špargľová polievka
Mediteránska rapsódia
Biela ryba s kuskusom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Oranžové rizoto
Tuniakový šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Caponata a lá Podravka
Paradajkové košíčky so pšenom
Tabouleh
Šošovicová krémová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Sójový šalát s tuniakom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi