Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cestoviny na stredomorský spôsob

Oranžové rizoto
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Losos s cuketovou krustou
Gyros šalát
Biela ryba s kuskusom
Mediteránska rapsódia
Paradajkové košíčky so pšenom
Tuniakový šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cuketové jednohubky
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Teplý zeleninový šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninové špízy
Rizoto na španielsky spôsob
Bohatá jesenná polievka
Biela treska
Tekvicová polievka s jablkom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Morčacina s citrónom a oreganom
Okúzľujúce letné kurča
Špargľová polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajková polievka
Tabouleh
Opekaná zelenina
Treska s vajíčkovým šalátom
Letné zeleninové ragú
Cviklové krupoto s bielou rybou
Stredomorský šalát
Grilované tofu
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Stredomorská frittata
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Krevety na zeleninovom lôžku
Tuniak so zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové rizoto so slaninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Caponata a lá Podravka
Ražniči z lososa
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Sójový šalát s tuniakom
Treska so zeleninou
Ružičková polievka
Paella s kuracím mäsom
Šošovicová krémová polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Jaipur kari
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi