Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cestoviny na stredomorský spôsob

Biela ryba s kuskusom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šošovicová krémová polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paradajková polievka s bazalkou
Letné zeleninové ragú
Krevety na zeleninovom lôžku
Šalát z grilovanej zeleniny
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Sójový šalát s tuniakom
Tekvicová polievka s jablkom
Mediteránska rapsódia
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Stredomorský šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Špargľová polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Teplý zeleninový šalát
Okúzľujúce letné kurča
Tuniak so zeleninou
Oranžové rizoto
Grilované tofu
Zeleninové rizoto so slaninou
Paradajková polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tabouleh
Pečený losos v medovej omáčke
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Cuketové jednohubky
Bohatá jesenná polievka
Ražniči z lososa
Treska so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Paella s kuracím mäsom
Treska s vajíčkovým šalátom
Opekaná zelenina
Gyros šalát
Špagety zo Stredomoria
Strukovinový šalát so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Losos s cuketovou krustou
Tuniakový šalát
Jaipur kari
Biela treska
Stredomorská frittata
Caponata a lá Podravka
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie fajitas
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové špízy
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ružičková polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi