Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cestoviny na stredomorský spôsob

Šošovicová krémová polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Špargľová polievka
Biela ryba s kuskusom
Paradajková polievka
Gyros šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Treska so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ražniči z lososa
Bohatá jesenná polievka
Losos s cuketovou krustou
Grilované tofu
Morčacina s citrónom a oreganom
Oranžové rizoto
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Okúzľujúce letné kurča
Krevety na zeleninovom lôžku
Tuniak so zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cuketové jednohubky
Zeleninové rizoto so slaninou
Špagety zo Stredomoria
Cviklové krupoto s bielou rybou
Stredomorská frittata
Opekaná zelenina
Šalát z grilovanej zeleniny
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Jaipur kari
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracie fajitas
Letné zeleninové ragú
Ružičková polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tekvicová polievka s jablkom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Biela treska
Mediteránska rapsódia
Tabouleh
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Teplý zeleninový šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Sójový šalát s tuniakom
Stredomorský šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Paella s kuracím mäsom
Caponata a lá Podravka
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninové špízy
Tuniakový šalát
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi