Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cestoviny na stredomorský spôsob

Jaipur kari
Rizoto na španielsky spôsob
Opekaná zelenina
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tekvicová polievka s jablkom
Šalát z grilovanej zeleniny
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tuniak so zeleninou
Ražniči z lososa
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Krevety na zeleninovom lôžku
Biela treska
Treska s vajíčkovým šalátom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Grilované tofu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Caponata a lá Podravka
Losos s cuketovou krustou
Teplý zeleninový šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Stredomorský šalát
Špargľová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cuketové jednohubky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paella s kuracím mäsom
Zeleninové rizoto so slaninou
Sójový šalát s tuniakom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Biela ryba s kuskusom
Špagety zo Stredomoria
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tuniakový šalát
Okúzľujúce letné kurča
Gyros šalát
Ružičková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Letné zeleninové ragú
Stredomorská frittata
Tabouleh
Oranžové rizoto
Bohatá jesenná polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šošovicová krémová polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kuracie fajitas
Treska so zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Paradajková polievka
Mediteránska rapsódia
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paradajkové košíčky so pšenom
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninové špízy
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi