Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cestoviny na stredomorský spôsob

Kuracie fajitas
Ružičková polievka
Biela ryba s kuskusom
Šošovicová krémová polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Paradajková polievka
Špagety zo Stredomoria
Rizoto na španielsky spôsob
Bohatá jesenná polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Sójový šalát s tuniakom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Okúzľujúce letné kurča
Caponata a lá Podravka
Treska so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tuniakový šalát
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Cuketové jednohubky
Strukovinový šalát so zeleninou
Biela treska
Zeleninové špízy
Chutný šalát z opečených zemiakov
Oranžové rizoto
Grilované tofu
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Jaipur kari
Špargľová polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Gyros šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové rizoto so slaninou
Pečený losos v medovej omáčke
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Mediteránska rapsódia
Teplý zeleninový šalát
Stredomorský šalát
Letné zeleninové ragú
Šalát z grilovanej zeleniny
Krevety na zeleninovom lôžku
Stredomorská frittata
Tuniak so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Tabouleh
Tekvicová polievka s jablkom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Losos s cuketovou krustou
Ražniči z lososa
Paella s kuracím mäsom
Opekaná zelenina
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi