Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cestoviny na stredomorský spôsob

Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tuniak so zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Rizoto na španielsky spôsob
Cviklové krupoto s bielou rybou
Okúzľujúce letné kurča
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Sójový šalát s tuniakom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Oranžové rizoto
Pečený losos v medovej omáčke
Paradajkové košíčky so pšenom
Gyros šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie fajitas
Ružičková polievka
Teplý zeleninový šalát
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Losos s cuketovou krustou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Tuniakový šalát
Jaipur kari
Stredomorský šalát
Bohatá jesenná polievka
Ražniči z lososa
Šošovicová krémová polievka
Letné zeleninové ragú
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cuketové jednohubky
Zeleninové špízy
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové rizoto so slaninou
Treska so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Treska s vajíčkovým šalátom
Caponata a lá Podravka
Stredomorská frittata
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajková polievka
Špagety zo Stredomoria
Tabouleh
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Opekaná zelenina
Mediteránska rapsódia
Špargľová polievka
Biela treska
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilované tofu
Biela ryba s kuskusom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paella s kuracím mäsom
Strukovinový šalát so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi