Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cestoviny na stredomorský spôsob

Kuracie fajitas
Strukovinový šalát so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tuniakový šalát
Špagety zo Stredomoria
Paella s kuracím mäsom
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové špízy
Krevety na zeleninovom lôžku
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Losos s cuketovou krustou
Grilované tofu
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Stredomorský šalát
Teplý zeleninový šalát
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cuketové jednohubky
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Letné zeleninové ragú
Morčacina s citrónom a oreganom
Tabouleh
Ražniči z lososa
Sójový šalát s tuniakom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paradajkové košíčky so pšenom
Biela ryba s kuskusom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Oranžové rizoto
Caponata a lá Podravka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Jaipur kari
Zeleninové rizoto so slaninou
Tuniak so zeleninou
Gyros šalát
Paradajková polievka
Mediteránska rapsódia
Cviklové krupoto s bielou rybou
Rizoto na španielsky spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Opekaná zelenina
Stredomorská frittata
Biela treska
Pečený losos v medovej omáčke
Špargľová polievka
Bohatá jesenná polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Treska s vajíčkovým šalátom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šošovicová krémová polievka
Treska so zeleninou
Ružičková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi