Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cestoviny na stredomorský spôsob

Cuketové jednohubky
Paradajkové košíčky so pšenom
Pečený losos v medovej omáčke
Tabouleh
Strukovinový šalát so zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie fajitas
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Biela treska
Stredomorský šalát
Oranžové rizoto
Šošovicová krémová polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Grilované tofu
Krevety na zeleninovom lôžku
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Tekvicová polievka s jablkom
Bohatá jesenná polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové špízy
Špagety zo Stredomoria
Ružičková polievka
Biela ryba s kuskusom
Ražniči z lososa
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Teplý zeleninový šalát
Losos s cuketovou krustou
Gyros šalát
Opekaná zelenina
Paradajková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Špargľová polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Chutný šalát z opečených zemiakov
Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Zeleninové rizoto so slaninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Tuniakový šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Treska so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Letné zeleninové ragú
Rizoto na španielsky spôsob
Jaipur kari
Tuniak so zeleninou
Mediteránska rapsódia
Morčacina s citrónom a oreganom
Stredomorská frittata
Paella s kuracím mäsom
Sójový šalát s tuniakom
Caponata a lá Podravka
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi