Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cestoviny na stredomorský spôsob

Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šošovicová krémová polievka
Stredomorský šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Caponata a lá Podravka
Cuketové jednohubky
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Okúzľujúce letné kurča
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Paradajková polievka s bazalkou
Teplý zeleninový šalát
Rizoto na španielsky spôsob
Letné zeleninové ragú
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninové špízy
Tuniak so zeleninou
Opekaná zelenina
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Losos s cuketovou krustou
Sójový šalát s tuniakom
Pečený losos v medovej omáčke
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Špargľová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bohatá jesenná polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Gyros šalát
Oranžové rizoto
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Treska s vajíčkovým šalátom
Paella s kuracím mäsom
Ražniči z lososa
Stredomorská frittata
Ružičková polievka
Kuracie fajitas
Biela ryba s kuskusom
Tekvicová polievka s jablkom
Krevety na zeleninovom lôžku
Mediteránska rapsódia
Jaipur kari
Zeleninové rizoto so slaninou
Grilované tofu
Špagety zo Stredomoria
Cviklové krupoto s bielou rybou
Biela treska
Tuniakový šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Tabouleh
Paradajková polievka
Treska so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi