Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Treska s vajíčkovým šalátom

Tabouleh
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie fajitas
Paradajkové košíčky so pšenom
Stredomorský šalát
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Teplý zeleninový šalát
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Mediteránska rapsódia
Tuniakový šalát
Okúzľujúce letné kurča
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paella s kuracím mäsom
Sójový šalát s tuniakom
Tuniak so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Gyros šalát
Treska so zeleninou
Paradajková polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ražniči z lososa
Pečený losos v medovej omáčke
Losos s cuketovou krustou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cuketové jednohubky
Letné zeleninové ragú
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Grilované tofu
Morčacina s citrónom a oreganom
Caponata a lá Podravka
Jaipur kari
Šošovicová krémová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Ružičková polievka
Zeleninové rizoto so slaninou
Biela treska
Krevety na zeleninovom lôžku
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Biela ryba s kuskusom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zeleninové špízy
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Špargľová polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Opekaná zelenina
Rizoto na španielsky spôsob
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bohatá jesenná polievka
Oranžové rizoto
Stredomorská frittata
Strukovinový šalát so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi