Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Treska s vajíčkovým šalátom

Ražniči z lososa
Sójový šalát s tuniakom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šalát z grilovanej zeleniny
Biela treska
Tabouleh
Stredomorský šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Rizoto na španielsky spôsob
Mediteránska rapsódia
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka
Tuniak so zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Oranžové rizoto
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Losos s cuketovou krustou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Šošovicová krémová polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Paradajková polievka s bazalkou
Treska so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninové špízy
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny na stredomorský spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Gyros šalát
Jaipur kari
Zeleninové rizoto so slaninou
Paella s kuracím mäsom
Tuniakový šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cuketové jednohubky
Caponata a lá Podravka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Letné zeleninové ragú
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Špargľová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela ryba s kuskusom
Paradajkové košíčky so pšenom
Teplý zeleninový šalát
Ružičková polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Stredomorská frittata
Okúzľujúce letné kurča
Strukovinový šalát so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Opekaná zelenina
Grilované tofu
Kuracie fajitas
Špagety zo Stredomoria
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi