Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Treska s vajíčkovým šalátom

Treska so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Cuketové jednohubky
Kuracie fajitas
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tuniakový šalát
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ružičková polievka
Okúzľujúce letné kurča
Cviklové krupoto s bielou rybou
Mediteránska rapsódia
Letné zeleninové ragú
Cestoviny na stredomorský spôsob
Opekaná zelenina
Paradajkové košíčky so pšenom
Teplý zeleninový šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Stredomorská frittata
Ražniči z lososa
Pečený losos v medovej omáčke
Špagety zo Stredomoria
Sójový šalát s tuniakom
Caponata a lá Podravka
Tekvicová polievka s jablkom
Bohatá jesenná polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninové rizoto so slaninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Šošovicová krémová polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Morčacina s citrónom a oreganom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Paradajková polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tuniak so zeleninou
Gyros šalát
Stredomorský šalát
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Tabouleh
Špargľová polievka
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Biela ryba s kuskusom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Jaipur kari
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka s bazalkou
Paella s kuracím mäsom
Strukovinový šalát so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Biela treska
Zeleninové špízy
Oranžové rizoto
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované tofu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi