Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Treska s vajíčkovým šalátom

Tekvicová polievka s jablkom
Teplý zeleninový šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Mediteránska rapsódia
Krevety na zeleninovom lôžku
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ražniči z lososa
Caponata a lá Podravka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Paradajková polievka s bazalkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tuniakový šalát
Jaipur kari
Paella s kuracím mäsom
Treska so zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Gyros šalát
Šošovicová krémová polievka
Biela treska
Okúzľujúce letné kurča
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tuniak so zeleninou
Opekaná zelenina
Paradajková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cviklové krupoto s bielou rybou
Strukovinový šalát so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Zeleninové rizoto so slaninou
Grilované tofu
Biela ryba s kuskusom
Paradajkové košíčky so pšenom
Losos s cuketovou krustou
Kuracie fajitas
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cuketové jednohubky
Stredomorský šalát
Oranžové rizoto
Cestoviny na stredomorský spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Zeleninové špízy
Šalát z grilovanej zeleniny
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Špargľová polievka
Špagety zo Stredomoria
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tabouleh
Bohatá jesenná polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Ružičková polievka
Stredomorská frittata
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi