Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Treska s vajíčkovým šalátom

Sójový šalát s tuniakom
Gyros šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové rizoto so slaninou
Pečený losos v medovej omáčke
Treska so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Tabouleh
Šošovicová krémová polievka
Stredomorský šalát
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracie fajitas
Zeleninové špízy
Oranžové rizoto
Jaipur kari
Špargľová polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Letné zeleninové ragú
Strukovinový šalát so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Krevety na zeleninovom lôžku
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tuniak so zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Paradajková polievka s bazalkou
Teplý zeleninový šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ražniči z lososa
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Losos s cuketovou krustou
Biela ryba s kuskusom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Okúzľujúce letné kurča
Caponata a lá Podravka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tuniakový šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát z grilovanej zeleniny
Grilované tofu
Paradajková polievka
Paella s kuracím mäsom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Biela treska
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Stredomorská frittata
Ružičková polievka
Cuketové jednohubky
Paradajkové košíčky so pšenom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Mediteránska rapsódia
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Opekaná zelenina
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi