Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Treska s vajíčkovým šalátom

Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Mediteránska rapsódia
Paradajkové košíčky so pšenom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Biela treska
Šošovicová krémová polievka
Letné zeleninové ragú
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kuracie fajitas
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bohatá jesenná polievka
Opekaná zelenina
Paradajková polievka s bazalkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rizoto na španielsky spôsob
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tabouleh
Paradajková polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cuketové jednohubky
Grilované tofu
Paella s kuracím mäsom
Pečený losos v medovej omáčke
Tuniakový šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Teplý zeleninový šalát
Tekvicová polievka s jablkom
Špagety zo Stredomoria
Treska so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Stredomorská frittata
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ružičková polievka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninové špízy
Losos s cuketovou krustou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Caponata a lá Podravka
Šalát z grilovanej zeleniny
Špargľová polievka
Jaipur kari
Oranžové rizoto
Morčacina s citrónom a oreganom
Sójový šalát s tuniakom
Gyros šalát
Stredomorský šalát
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Strukovinový šalát so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniak so zeleninou
Ražniči z lososa
Biela ryba s kuskusom
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi