Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Treska s vajíčkovým šalátom

Cviklové krupoto s bielou rybou
Ražniči z lososa
Teplý zeleninový šalát
Tuniak so zeleninou
Opekaná zelenina
Losos s cuketovou krustou
Šalát z grilovanej zeleniny
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Bohatá jesenná polievka
Oranžové rizoto
Pečený losos v medovej omáčke
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zeleninové rizoto so slaninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Rizoto na španielsky spôsob
Šošovicová krémová polievka
Okúzľujúce letné kurča
Špagety zo Stredomoria
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Stredomorský šalát
Letné zeleninové ragú
Ružičková polievka
Špargľová polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Gyros šalát
Tabouleh
Kuracie fajitas
Paella s kuracím mäsom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Jaipur kari
Sójový šalát s tuniakom
Morčacina s citrónom a oreganom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela treska
Grilované tofu
Caponata a lá Podravka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Stredomorská frittata
Krevety na zeleninovom lôžku
Zeleninové špízy
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Treska so zeleninou
Tuniakový šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cuketové jednohubky
Tekvicová polievka s jablkom
Mediteránska rapsódia
Biela ryba s kuskusom
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi