Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Stredomorská frittata

Jaipur kari
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Pečený losos v medovej omáčke
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Stredomorský šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Treska so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Paradajková polievka s bazalkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Oranžové rizoto
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajková polievka
Opekaná zelenina
Biela treska
Zeleninové špízy
Caponata a lá Podravka
Krevety na zeleninovom lôžku
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Gyros šalát
Cuketové jednohubky
Kuracie fajitas
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tuniakový šalát
Okúzľujúce letné kurča
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Letné zeleninové ragú
Strukovinový šalát so zeleninou
Tuniak so zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Teplý zeleninový šalát
Treska s vajíčkovým šalátom
Morčacina s citrónom a oreganom
Paella s kuracím mäsom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajkové košíčky so pšenom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tekvicová polievka s jablkom
Špargľová polievka
Losos s cuketovou krustou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bohatá jesenná polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ražniči z lososa
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové rizoto so slaninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tabouleh
Grilované tofu
Rizoto na španielsky spôsob
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Ružičková polievka
Mediteránska rapsódia
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Viac receptov pre túto náladu

Hľadáte rýchle a zdravé jedlo, ktoré vám pripomenie dovolenku v Stredomorí? Nech sa páči, tu je recept.

Suroviny

2 cukety
6 cherry paradajok
120 g mozzarelly
8 vajec
1 lyžička ochucovadla Podravka NATUR
50 g nastrúhaného syra Grana Padano
3 lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
čierne mleté korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Cukety nakrájame na tenké plátky, zľahka osolíme a odložíme bokom. Paradajky nakrájame na polovice a mozzarellu na plátky. Vajcia rozbijeme do menšej misky zmiešame s ochucovadlom Podravka NATUR, syrom a premiešame vidličkou
  • 2 Do panvice si dáme olej, pridáme strúčiky cesnaku a nakrájané paradajky. Krátko opečieme a aj paradajky, aj cesnak vyberieme z panvice. Do panvice dáme rozmiešané vajíčka.
  • 3 Do vajec naukladáme cuketu, mozzarellu a paradajky a pečieme niekoľko minút, kým okraje frittaty nezhnednú.

Tip

Ak máte chuť na mäso, tak si môžete do frittaty pridať kolieska klobásy. Ak nemáte panvicu, môžete si frittatu pripraviť aj v rúre. Potom pečte cca 20 minút v rúre vyhriatej na 180 °C.

Porcia

Hotovú frittatu posypeme čiernym korením a podávame s obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi