Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Stredomorská frittata

Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Teplý zeleninový šalát
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Špagety zo Stredomoria
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tuniakový šalát
Treska s vajíčkovým šalátom
Gyros šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Tabouleh
Letné zeleninové ragú
Šošovicová krémová polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Cviklové krupoto s bielou rybou
Ražniči z lososa
Losos s cuketovou krustou
Caponata a lá Podravka
Grilované tofu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cuketové jednohubky
Jaipur kari
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajková polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tuniak so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Biela treska
Paradajkové košíčky so pšenom
Špargľová polievka
Krevety na zeleninovom lôžku
Tekvicová polievka s jablkom
Oranžové rizoto
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Ružičková polievka
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Treska so zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Biela ryba s kuskusom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Mediteránska rapsódia
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Sójový šalát s tuniakom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Paella s kuracím mäsom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové špízy
Stredomorský šalát
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Opekaná zelenina
Okúzľujúce letné kurča
Šalát z grilovanej zeleniny
Viac receptov pre túto náladu

Hľadáte rýchle a zdravé jedlo, ktoré vám pripomenie dovolenku v Stredomorí? Nech sa páči, tu je recept.

Suroviny

2 cukety
6 cherry paradajok
120 g mozzarelly
8 vajec
1 lyžička ochucovadla Podravka NATUR
50 g nastrúhaného syra Grana Padano
3 lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
čierne mleté korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Cukety nakrájame na tenké plátky, zľahka osolíme a odložíme bokom. Paradajky nakrájame na polovice a mozzarellu na plátky. Vajcia rozbijeme do menšej misky zmiešame s ochucovadlom Podravka NATUR, syrom a premiešame vidličkou
  • 2 Do panvice si dáme olej, pridáme strúčiky cesnaku a nakrájané paradajky. Krátko opečieme a aj paradajky, aj cesnak vyberieme z panvice. Do panvice dáme rozmiešané vajíčka.
  • 3 Do vajec naukladáme cuketu, mozzarellu a paradajky a pečieme niekoľko minút, kým okraje frittaty nezhnednú.

Tip

Ak máte chuť na mäso, tak si môžete do frittaty pridať kolieska klobásy. Ak nemáte panvicu, môžete si frittatu pripraviť aj v rúre. Potom pečte cca 20 minút v rúre vyhriatej na 180 °C.

Porcia

Hotovú frittatu posypeme čiernym korením a podávame s obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi