Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Stredomorská frittata

Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Cviklové krupoto s bielou rybou
Teplý zeleninový šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Krevety na zeleninovom lôžku
Gyros šalát
Caponata a lá Podravka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Špargľová polievka
Paradajková polievka
Losos s cuketovou krustou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Biela treska
Kuracie fajitas
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Stredomorský šalát
Grilované tofu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tuniak so zeleninou
Cuketové jednohubky
Oranžové rizoto
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Tuniakový šalát
Zeleninové špízy
Biela ryba s kuskusom
Šošovicová krémová polievka
Mediteránska rapsódia
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Opekaná zelenina
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tabouleh
Sójový šalát s tuniakom
Morčacina s citrónom a oreganom
Rizoto na španielsky spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Paradajková polievka s bazalkou
Treska so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ražniči z lososa
Paradajkové košíčky so pšenom
Okúzľujúce letné kurča
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Jaipur kari
Paella s kuracím mäsom
Strukovinový šalát so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ružičková polievka
Špagety zo Stredomoria
Letné zeleninové ragú
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Viac receptov pre túto náladu

Hľadáte rýchle a zdravé jedlo, ktoré vám pripomenie dovolenku v Stredomorí? Nech sa páči, tu je recept.

Suroviny

2 cukety
6 cherry paradajok
120 g mozzarelly
8 vajec
1 lyžička ochucovadla Podravka NATUR
50 g nastrúhaného syra Grana Padano
3 lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
čierne mleté korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Cukety nakrájame na tenké plátky, zľahka osolíme a odložíme bokom. Paradajky nakrájame na polovice a mozzarellu na plátky. Vajcia rozbijeme do menšej misky zmiešame s ochucovadlom Podravka NATUR, syrom a premiešame vidličkou
  • 2 Do panvice si dáme olej, pridáme strúčiky cesnaku a nakrájané paradajky. Krátko opečieme a aj paradajky, aj cesnak vyberieme z panvice. Do panvice dáme rozmiešané vajíčka.
  • 3 Do vajec naukladáme cuketu, mozzarellu a paradajky a pečieme niekoľko minút, kým okraje frittaty nezhnednú.

Tip

Ak máte chuť na mäso, tak si môžete do frittaty pridať kolieska klobásy. Ak nemáte panvicu, môžete si frittatu pripraviť aj v rúre. Potom pečte cca 20 minút v rúre vyhriatej na 180 °C.

Porcia

Hotovú frittatu posypeme čiernym korením a podávame s obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi