Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Stredomorská frittata

Treska s vajíčkovým šalátom
Tekvicová polievka s jablkom
Gyros šalát
Špagety zo Stredomoria
Šalát z grilovanej zeleniny
Losos s cuketovou krustou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Krevety na zeleninovom lôžku
Okúzľujúce letné kurča
Grilované tofu
Cuketové jednohubky
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tuniakový šalát
Treska so zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie fajitas
Caponata a lá Podravka
Zeleninové rizoto so slaninou
Šošovicová krémová polievka
Opekaná zelenina
Paradajková polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Stredomorský šalát
Tuniak so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Biela ryba s kuskusom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Ružičková polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Jaipur kari
Oranžové rizoto
Zeleninové špízy
Špargľová polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Letné zeleninové ragú
Tabouleh
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pečený losos v medovej omáčke
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Biela treska
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Paella s kuracím mäsom
Ražniči z lososa
Strukovinový šalát so zeleninou
Mediteránska rapsódia
Rizoto na španielsky spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Hľadáte rýchle a zdravé jedlo, ktoré vám pripomenie dovolenku v Stredomorí? Nech sa páči, tu je recept.

Suroviny

2 cukety
6 cherry paradajok
120 g mozzarelly
8 vajec
1 lyžička ochucovadla Podravka NATUR
50 g nastrúhaného syra Grana Padano
3 lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
čierne mleté korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Cukety nakrájame na tenké plátky, zľahka osolíme a odložíme bokom. Paradajky nakrájame na polovice a mozzarellu na plátky. Vajcia rozbijeme do menšej misky zmiešame s ochucovadlom Podravka NATUR, syrom a premiešame vidličkou
  • 2 Do panvice si dáme olej, pridáme strúčiky cesnaku a nakrájané paradajky. Krátko opečieme a aj paradajky, aj cesnak vyberieme z panvice. Do panvice dáme rozmiešané vajíčka.
  • 3 Do vajec naukladáme cuketu, mozzarellu a paradajky a pečieme niekoľko minút, kým okraje frittaty nezhnednú.

Tip

Ak máte chuť na mäso, tak si môžete do frittaty pridať kolieska klobásy. Ak nemáte panvicu, môžete si frittatu pripraviť aj v rúre. Potom pečte cca 20 minút v rúre vyhriatej na 180 °C.

Porcia

Hotovú frittatu posypeme čiernym korením a podávame s obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi