Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cestoviny farfalle s kozím syrom

Mediteránska rapsódia
Krevety na zeleninovom lôžku
Stredomorská frittata
Tuniak so zeleninou
Tuniakový šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové rizoto so slaninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Stredomorský šalát
Jaipur kari
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Morčacina s citrónom a oreganom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované tofu
Paella s kuracím mäsom
Paradajkové košíčky so pšenom
Tekvicová polievka s jablkom
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracie fajitas
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Sójový šalát s tuniakom
Losos s cuketovou krustou
Teplý zeleninový šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči z lososa
Biela ryba s kuskusom
Ružičková polievka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Oranžové rizoto
Tabouleh
Treska so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Gyros šalát
Letné zeleninové ragú
Paradajková polievka
Biela treska
Cuketové jednohubky
Opekaná zelenina
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Bohatá jesenná polievka
Caponata a lá Podravka
Špargľová polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Šošovicová krémová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si toto ľahké a osviežujúce jedlo v letných mesiacoh. Zeleninu môžete pokvapkať kvalitným olivovým olejom, pretože vitamíny sa rozpúšťajú v tukoch.

Suroviny

500 g Podravka cestovín (farfalle)
1 konzerva čiernych olív
1 červená kapia
1 čili paprika - podľa chuti
500 g cherry paradajok
1 uhorka
Podravka na šalát
čerstvý kozí syr
soľ
korenie
olivový olej

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale "al dente" (akurát na zub). 
  • 2 Nakrájame si zeleninu na drobné kocky, olivy na kolieska. Uvarené cestoviny scedíme, jemne polejeme olejom a primiešame nakrájanú a okorenenú zeleninu.
  • 3 Posypeme Podravkou na šalát. Nakoniec ozdobíme kozím syrom, ktorý veľmi dobre doplní chuť celého jedla.

Porcia

Môžeme podávať ako hlavné teplé jedlo, ale i ako studené občerstvenie.

Malé tajomstvá

Kozí syr je ľahko stráviteľný, obsahuje veľa vápnika a posilňuje imunitu. Najkvalitnejší kozí syr môžeme kúpiť na konci jari a v lete.

Zdieľať s priateľmi