Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cestoviny farfalle s kozím syrom

Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Morčacina s citrónom a oreganom
Treska so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Rizoto na španielsky spôsob
Grilované tofu
Tekvicová polievka s jablkom
Biela treska
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Sójový šalát s tuniakom
Caponata a lá Podravka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Paella s kuracím mäsom
Opekaná zelenina
Okúzľujúce letné kurča
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Jaipur kari
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tuniakový šalát
Zeleninové špízy
Paradajková polievka s bazalkou
Tabouleh
Cviklové krupoto s bielou rybou
Špargľová polievka
Stredomorská frittata
Teplý zeleninový šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Šošovicová krémová polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ružičková polievka
Oranžové rizoto
Mediteránska rapsódia
Letné zeleninové ragú
Bohatá jesenná polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Gyros šalát
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Stredomorský šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Losos s cuketovou krustou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kuracie fajitas
Tuniak so zeleninou
Cuketové jednohubky
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Krevety na zeleninovom lôžku
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ražniči z lososa
Paradajková polievka
Špagety zo Stredomoria
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si toto ľahké a osviežujúce jedlo v letných mesiacoh. Zeleninu môžete pokvapkať kvalitným olivovým olejom, pretože vitamíny sa rozpúšťajú v tukoch.

Suroviny

500 g Podravka cestovín (farfalle)
1 konzerva čiernych olív
1 červená kapia
1 čili paprika - podľa chuti
500 g cherry paradajok
1 uhorka
Podravka na šalát
čerstvý kozí syr
soľ
korenie
olivový olej

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale "al dente" (akurát na zub). 
  • 2 Nakrájame si zeleninu na drobné kocky, olivy na kolieska. Uvarené cestoviny scedíme, jemne polejeme olejom a primiešame nakrájanú a okorenenú zeleninu.
  • 3 Posypeme Podravkou na šalát. Nakoniec ozdobíme kozím syrom, ktorý veľmi dobre doplní chuť celého jedla.

Porcia

Môžeme podávať ako hlavné teplé jedlo, ale i ako studené občerstvenie.

Malé tajomstvá

Kozí syr je ľahko stráviteľný, obsahuje veľa vápnika a posilňuje imunitu. Najkvalitnejší kozí syr môžeme kúpiť na konci jari a v lete.

Zdieľať s priateľmi