Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cestoviny farfalle s kozím syrom

Paradajková polievka
Tabouleh
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Oranžové rizoto
Mediteránska rapsódia
Krevety na zeleninovom lôžku
Kuracie fajitas
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Bohatá jesenná polievka
Šošovicová krémová polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Stredomorská frittata
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Morčacina s citrónom a oreganom
Sójový šalát s tuniakom
Tuniakový šalát
Zeleninové špízy
Zeleninové rizoto so slaninou
Tekvicová polievka s jablkom
Špargľová polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Paradajková polievka s bazalkou
Gyros šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Špagety zo Stredomoria
Cestoviny na stredomorský spôsob
Caponata a lá Podravka
Jaipur kari
Losos s cuketovou krustou
Šalát z grilovanej zeleniny
Grilované tofu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Treska s vajíčkovým šalátom
Biela ryba s kuskusom
Teplý zeleninový šalát
Paella s kuracím mäsom
Opekaná zelenina
Paradajkové košíčky so pšenom
Ružičková polievka
Cuketové jednohubky
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tuniak so zeleninou
Treska so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Stredomorský šalát
Biela treska
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ražniči z lososa
Pečený losos v medovej omáčke
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si toto ľahké a osviežujúce jedlo v letných mesiacoh. Zeleninu môžete pokvapkať kvalitným olivovým olejom, pretože vitamíny sa rozpúšťajú v tukoch.

Suroviny

500 g Podravka cestovín (farfalle)
1 konzerva čiernych olív
1 červená kapia
1 čili paprika - podľa chuti
500 g cherry paradajok
1 uhorka
Podravka na šalát
čerstvý kozí syr
soľ
korenie
olivový olej

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale "al dente" (akurát na zub). 
  • 2 Nakrájame si zeleninu na drobné kocky, olivy na kolieska. Uvarené cestoviny scedíme, jemne polejeme olejom a primiešame nakrájanú a okorenenú zeleninu.
  • 3 Posypeme Podravkou na šalát. Nakoniec ozdobíme kozím syrom, ktorý veľmi dobre doplní chuť celého jedla.

Porcia

Môžeme podávať ako hlavné teplé jedlo, ale i ako studené občerstvenie.

Malé tajomstvá

Kozí syr je ľahko stráviteľný, obsahuje veľa vápnika a posilňuje imunitu. Najkvalitnejší kozí syr môžeme kúpiť na konci jari a v lete.

Zdieľať s priateľmi