Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Tuniakový šalát

Paradajkové košíčky so pšenom
Treska s vajíčkovým šalátom
Paradajková polievka s bazalkou
Cuketové jednohubky
Paella s kuracím mäsom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paradajková polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie fajitas
Letné zeleninové ragú
Opekaná zelenina
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Biela treska
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Gyros šalát
Stredomorský šalát
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Strukovinový šalát so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tuniak so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ružičková polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zeleninové rizoto so slaninou
Špargľová polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špagety zo Stredomoria
Tabouleh
Morčacina s citrónom a oreganom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Jaipur kari
Ražniči z lososa
Chutný šalát z opečených zemiakov
Okúzľujúce letné kurča
Sójový šalát s tuniakom
Teplý zeleninový šalát
Grilované tofu
Losos s cuketovou krustou
Šošovicová krémová polievka
Bohatá jesenná polievka
Treska so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Zeleninové špízy
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Tekvicová polievka s jablkom
Stredomorská frittata
Biela ryba s kuskusom
Mediteránska rapsódia
Oranžové rizoto
Krevety na zeleninovom lôžku
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi