Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Tuniakový šalát

Grilované tofu
Gyros šalát
Paradajková polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Losos s cuketovou krustou
Mediteránska rapsódia
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Sójový šalát s tuniakom
Špagety zo Stredomoria
Stredomorský šalát
Cuketové jednohubky
Krevety na zeleninovom lôžku
Paradajková polievka s bazalkou
Pečený losos v medovej omáčke
Stredomorská frittata
Oranžové rizoto
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Biela ryba s kuskusom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paella s kuracím mäsom
Paradajkové košíčky so pšenom
Bohatá jesenná polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Morčacina s citrónom a oreganom
Tekvicová polievka s jablkom
Tabouleh
Biela treska
Caponata a lá Podravka
Rizoto na španielsky spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tuniak so zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Šalát z grilovanej zeleniny
Špargľová polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Teplý zeleninový šalát
Jaipur kari
Opekaná zelenina
Zeleninové špízy
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ružičková polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ražniči z lososa
Zeleninové rizoto so slaninou
Letné zeleninové ragú
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šošovicová krémová polievka
Kuracie fajitas
Okúzľujúce letné kurča
Cviklové krupoto s bielou rybou
Treska so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi