Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Tuniakový šalát

Paradajkové košíčky so pšenom
Zeleninové špízy
Losos s cuketovou krustou
Biela ryba s kuskusom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Stredomorská frittata
Šošovicová krémová polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Letné zeleninové ragú
Teplý zeleninový šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Mediteránska rapsódia
Okúzľujúce letné kurča
Tuniak so zeleninou
Treska so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové rizoto so slaninou
Ražniči z lososa
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajková polievka
Krevety na zeleninovom lôžku
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracie fajitas
Treska s vajíčkovým šalátom
Grilované tofu
Morčacina s citrónom a oreganom
Gyros šalát
Tekvicová polievka s jablkom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Caponata a lá Podravka
Paradajková polievka s bazalkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Cuketové jednohubky
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paella s kuracím mäsom
Stredomorský šalát
Ružičková polievka
Špargľová polievka
Jaipur kari
Sójový šalát s tuniakom
Tabouleh
Oranžové rizoto
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Biela treska
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cestoviny na stredomorský spôsob
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Opekaná zelenina
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi