Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Tuniakový šalát

Caponata a lá Podravka
Gyros šalát
Okúzľujúce letné kurča
Cviklové krupoto s bielou rybou
Špagety zo Stredomoria
Teplý zeleninový šalát
Stredomorský šalát
Tuniak so zeleninou
Jaipur kari
Opekaná zelenina
Treska s vajíčkovým šalátom
Paradajková polievka s bazalkou
Treska so zeleninou
Ružičková polievka
Špargľová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pečený losos v medovej omáčke
Cuketové jednohubky
Rizoto na španielsky spôsob
Losos s cuketovou krustou
Mediteránska rapsódia
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninové špízy
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zeleninové rizoto so slaninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Sójový šalát s tuniakom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela ryba s kuskusom
Ražniči z lososa
Oranžové rizoto
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šošovicová krémová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tabouleh
Paella s kuracím mäsom
Kuracie fajitas
Biela treska
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Grilované tofu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paradajková polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Stredomorská frittata
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Letné zeleninové ragú
Paradajkové košíčky so pšenom
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi