Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Tuniakový šalát

Pečený losos v medovej omáčke
Ražniči z lososa
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Špagety zo Stredomoria
Treska so zeleninou
Paradajková polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ružičková polievka
Bohatá jesenná polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny na stredomorský spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniak so zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Paella s kuracím mäsom
Losos s cuketovou krustou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Stredomorská frittata
Letné zeleninové ragú
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Rizoto na španielsky spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Jaipur kari
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Caponata a lá Podravka
Zeleninové špízy
Kuracie fajitas
Tabouleh
Grilované tofu
Opekaná zelenina
Teplý zeleninový šalát
Stredomorský šalát
Biela ryba s kuskusom
Mediteránska rapsódia
Gyros šalát
Sójový šalát s tuniakom
Oranžové rizoto
Šošovicová krémová polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tekvicová polievka s jablkom
Cuketové jednohubky
Strukovinový šalát so zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Paradajkové košíčky so pšenom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Biela treska
Krevety na zeleninovom lôžku
Špargľová polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Okúzľujúce letné kurča
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi