Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Tuniakový šalát

Paradajkové košíčky so pšenom
Šošovicová krémová polievka
Zeleninové rizoto so slaninou
Zeleninové špízy
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Opekaná zelenina
Mediteránska rapsódia
Letné zeleninové ragú
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ražniči z lososa
Stredomorská frittata
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Losos s cuketovou krustou
Paella s kuracím mäsom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Bohatá jesenná polievka
Grilované tofu
Okúzľujúce letné kurča
Gyros šalát
Caponata a lá Podravka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Jaipur kari
Rizoto na španielsky spôsob
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Tekvicová polievka s jablkom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Teplý zeleninový šalát
Treska so zeleninou
Oranžové rizoto
Biela ryba s kuskusom
Pečený losos v medovej omáčke
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Paradajková polievka s bazalkou
Biela treska
Krevety na zeleninovom lôžku
Špagety zo Stredomoria
Tuniak so zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kuracie fajitas
Treska s vajíčkovým šalátom
Ružičková polievka
Špargľová polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Stredomorský šalát
Sójový šalát s tuniakom
Tabouleh
Cuketové jednohubky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi