Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Tuniakový šalát

Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Paradajková polievka
Bohatá jesenná polievka
Biela treska
Zeleninové rizoto so slaninou
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Zeleninové špízy
Špagety zo Stredomoria
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Stredomorská frittata
Treska so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Paradajková polievka s bazalkou
Stredomorský šalát
Sójový šalát s tuniakom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rizoto na španielsky spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Teplý zeleninový šalát
Špargľová polievka
Mediteránska rapsódia
Krevety na zeleninovom lôžku
Ružičková polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracie fajitas
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ražniči z lososa
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Treska s vajíčkovým šalátom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Biela ryba s kuskusom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Oranžové rizoto
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Opekaná zelenina
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Gyros šalát
Jaipur kari
Paradajkové košíčky so pšenom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Losos s cuketovou krustou
Grilované tofu
Tuniak so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Caponata a lá Podravka
Cuketové jednohubky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Paella s kuracím mäsom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tabouleh
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi