Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Tuniakový šalát

Krevety na zeleninovom lôžku
Treska so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny na stredomorský spôsob
Gyros šalát
Tekvicová polievka s jablkom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Špargľová polievka
Letné zeleninové ragú
Biela ryba s kuskusom
Zeleninové rizoto so slaninou
Paradajková polievka s bazalkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Stredomorský šalát
Stredomorská frittata
Sójový šalát s tuniakom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Cuketové jednohubky
Jaipur kari
Paella s kuracím mäsom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cviklové krupoto s bielou rybou
Caponata a lá Podravka
Morčacina s citrónom a oreganom
Bohatá jesenná polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové špízy
Teplý zeleninový šalát
Grilované tofu
Ružičková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Tabouleh
Mediteránska rapsódia
Losos s cuketovou krustou
Oranžové rizoto
Ražniči z lososa
Treska s vajíčkovým šalátom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Pečený losos v medovej omáčke
Šalát z grilovanej zeleniny
Špagety zo Stredomoria
Tuniak so zeleninou
Opekaná zelenina
Šošovicová krémová polievka
Paradajková polievka
Kuracie fajitas
Rizoto na španielsky spôsob
Biela treska
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi