Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Opekaná zelenina

Okúzľujúce letné kurča
Paradajkové košíčky so pšenom
Špargľová polievka
Biela ryba s kuskusom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Paella s kuracím mäsom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paradajková polievka s bazalkou
Pečený losos v medovej omáčke
Tuniakový šalát
Stredomorská frittata
Ružičková polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny na stredomorský spôsob
Paradajková polievka
Grilované tofu
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové špízy
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Biela treska
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Bohatá jesenná polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Krevety na zeleninovom lôžku
Oranžové rizoto
Cviklové krupoto s bielou rybou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tuniak so zeleninou
Mediteránska rapsódia
Tabouleh
Treska so zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Stredomorský šalát
Gyros šalát
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Teplý zeleninový šalát
Ražniči z lososa
Caponata a lá Podravka
Letné zeleninové ragú
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie fajitas
Jaipur kari
Cuketové jednohubky
Losos s cuketovou krustou
Špagety zo Stredomoria
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi