Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Opekaná zelenina

Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Okúzľujúce letné kurča
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Paradajková polievka s bazalkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Treska so zeleninou
Stredomorský šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Špargľová polievka
Paradajková polievka
Špagety zo Stredomoria
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracie fajitas
Morčacina s citrónom a oreganom
Zeleninové rizoto so slaninou
Letné zeleninové ragú
Grilované tofu
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Oranžové rizoto
Bohatá jesenná polievka
Jaipur kari
Biela treska
Šošovicová krémová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Ražniči z lososa
Pečený losos v medovej omáčke
Mediteránska rapsódia
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tuniak so zeleninou
Paella s kuracím mäsom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Gyros šalát
Biela ryba s kuskusom
Stredomorská frittata
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Losos s cuketovou krustou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cuketové jednohubky
Caponata a lá Podravka
Krevety na zeleninovom lôžku
Teplý zeleninový šalát
Sójový šalát s tuniakom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paradajkové košíčky so pšenom
Tuniakový šalát
Tabouleh
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Ružičková polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi