Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Opekaná zelenina

Paella s kuracím mäsom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Biela treska
Treska so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Gyros šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Letné zeleninové ragú
Bohatá jesenná polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové špízy
Šalát z grilovanej zeleniny
Oranžové rizoto
Paradajková polievka
Stredomorská frittata
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kuracie fajitas
Caponata a lá Podravka
Mediteránska rapsódia
Zeleninové rizoto so slaninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Šošovicová krémová polievka
Teplý zeleninový šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Sójový šalát s tuniakom
Grilované tofu
Stredomorský šalát
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Tuniak so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Okúzľujúce letné kurča
Tekvicová polievka s jablkom
Ružičková polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špargľová polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ražniči z lososa
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cuketové jednohubky
Strukovinový šalát so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tabouleh
Cestoviny na stredomorský spôsob
Jaipur kari
Pečený losos v medovej omáčke
Biela ryba s kuskusom
Rizoto na španielsky spôsob
Losos s cuketovou krustou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajková polievka s bazalkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Tuniakový šalát
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi