Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Opekaná zelenina

Biela ryba s kuskusom
Tuniakový šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tuniak so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Teplý zeleninový šalát
Letné zeleninové ragú
Paradajková polievka
Špargľová polievka
Oranžové rizoto
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované tofu
Ružičková polievka
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Paradajková polievka s bazalkou
Tekvicová polievka s jablkom
Tabouleh
Stredomorský šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Sójový šalát s tuniakom
Pečený losos v medovej omáčke
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Špagety zo Stredomoria
Bohatá jesenná polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Caponata a lá Podravka
Zeleninové špízy
Krevety na zeleninovom lôžku
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Zeleninové rizoto so slaninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Biela treska
Losos s cuketovou krustou
Ražniči z lososa
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šalát z grilovanej zeleniny
Gyros šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Paella s kuracím mäsom
Kuracie fajitas
Treska s vajíčkovým šalátom
Cuketové jednohubky
Treska so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Stredomorská frittata
Šošovicová krémová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rizoto na španielsky spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Jaipur kari
Cestoviny na stredomorský spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi