Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Bohatá jesenná polievka

Cestoviny na stredomorský spôsob
Zeleninové špízy
Gyros šalát
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Ružičková polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Tekvicová polievka s jablkom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Šalát z grilovanej zeleniny
Sójový šalát s tuniakom
Morčacina s citrónom a oreganom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Biela ryba s kuskusom
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninové rizoto so slaninou
Ražniči z lososa
Paradajková polievka s bazalkou
Tuniakový šalát
Caponata a lá Podravka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Stredomorský šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Losos s cuketovou krustou
Tabouleh
Špagety zo Stredomoria
Cuketové jednohubky
Šošovicová krémová polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Krevety na zeleninovom lôžku
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Oranžové rizoto
Paradajková polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Pečený losos v medovej omáčke
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tuniak so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Opekaná zelenina
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Grilované tofu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Špargľová polievka
Paella s kuracím mäsom
Biela treska
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Mediteránska rapsódia
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Teplý zeleninový šalát
Okúzľujúce letné kurča
Treska so zeleninou
Jaipur kari
Stredomorská frittata
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Viac receptov pre túto náladu

V jesennom sychravom období máte určite väčšiu chuť na horúce a vynikajúce polievky, ktoré vás zahrejú. Vyskúšajte napríklad túto pripravenú z vareného cíceru, húb a kelu a oslavujte jeseň.

Suroviny

240 g uvareného cíceru Lagris
2 lyžice oleja
100 g cibule
1 mrkva
150 g hríbov
2 strúčiky cesnaku
100 ml Podravka pasírovaných paradajok
2 kocky Podravka hovädzieho bujónu
200 g nakrájaného kelu
1 lyžička kukuričného škrobu
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Na rozpálenom oleji opražíme najemno nakrájanú cibuľu dozlatista a pridáme na plátky nakrájanú mrkvu. Krátko opečieme, pridáme pretlačený cesnak a nakrájané šampiňóny.
  • 2 Prilejeme pasírované paradajky Podravka, trochu vody a privedieme k varu. Varíme približne 10 minút.
  • 3 Pridáme viac vody, hovädzí bujón Podravka, na rezance nakrájaný kel a scedený uvarený cícer. Varíme približne 5 minút, pridáme v malom množstve vody rozmiešaný kukuričný škrob a korenie a soľ podľa chuti.

Tip

Do polievky môžete podľa chuti pridať aj chilli, aby vás poriadne zahriala.

Porcia

Chvíľku povaríme a podávame horúcu bohatú jesennú polievku.

Zdieľať s priateľmi