Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Dokonalá zelenina pečená v rúre

Treska s vajíčkovým šalátom
Cuketové jednohubky
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Biela treska
Caponata a lá Podravka
Paradajkové košíčky so pšenom
Paradajková polievka
Letné zeleninové ragú
Špargľová polievka
Jaipur kari
Pečený losos v medovej omáčke
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie fajitas
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ražniči z lososa
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Stredomorská frittata
Krevety na zeleninovom lôžku
Losos s cuketovou krustou
Tuniak so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Gyros šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Rizoto na španielsky spôsob
Šošovicová krémová polievka
Oranžové rizoto
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Mediteránska rapsódia
Bohatá jesenná polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Opekaná zelenina
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát z grilovanej zeleniny
Paella s kuracím mäsom
Tekvicová polievka s jablkom
Grilované tofu
Sójový šalát s tuniakom
Paradajková polievka s bazalkou
Biela ryba s kuskusom
Tabouleh
Chutný šalát z opečených zemiakov
Stredomorský šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tuniakový šalát
Ružičková polievka
Treska so zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Teplý zeleninový šalát
Viac receptov pre túto náladu

Toto zapečené jedlo zo zeleniny si môžete pripraviť ako hlavné jedlo alebo ako prílohu. V oboch prípadoch budú chutiť rovnako dokonale.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 červená paprika (150 g)
150 g zeleru
2 mrkvy (200 g)
1 cuketa (150 g)
1 cibuľa (100 g)
1 florentský fenikel (150 g)
15 g Podravky na pečenú zeleninu
5 polievkových lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Zeleninu nakrájame a rovnomerne rozmiestnime vo veľkej zapekacej mise alebo pekáči, posypeme Podravkou na pečenú zeleninu a premiešame.
  • 2 Polejeme olivovým olejom a zeleninu pečieme zhruba 50 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 3 Podávame teplé ako hlavné jedlo alebo ako prílohu s pečeným mäsom.

Malé tajomstvá

Pokiaľ používate zeleninu s veľkým obsahom vody, ako je napríklad cuketa, pridajte ju k pečúcej sa zelenine, posypanú Podravkou na pečenie, až na posledných 15 minút pečenia.

Zdieľať s priateľmi