Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Dokonalá zelenina pečená v rúre

Gyros šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Špagety zo Stredomoria
Krevety na zeleninovom lôžku
Špargľová polievka
Ražniči z lososa
Paella s kuracím mäsom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Opekaná zelenina
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Mediteránska rapsódia
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Bohatá jesenná polievka
Biela ryba s kuskusom
Tekvicová polievka s jablkom
Jaipur kari
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tuniak so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Treska so zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninové špízy
Kuracie fajitas
Losos s cuketovou krustou
Ružičková polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Oranžové rizoto
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morčacina s citrónom a oreganom
Okúzľujúce letné kurča
Cuketové jednohubky
Teplý zeleninový šalát
Šošovicová krémová polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové rizoto so slaninou
Tabouleh
Stredomorský šalát
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Stredomorská frittata
Paradajková polievka s bazalkou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Grilované tofu
Paradajková polievka
Tuniakový šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Letné zeleninové ragú
Sójový šalát s tuniakom
Caponata a lá Podravka
Biela treska
Cviklové krupoto s bielou rybou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Rizoto na španielsky spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Paradajkové košíčky so pšenom
Viac receptov pre túto náladu

Toto zapečené jedlo zo zeleniny si môžete pripraviť ako hlavné jedlo alebo ako prílohu. V oboch prípadoch budú chutiť rovnako dokonale.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 červená paprika (150 g)
150 g zeleru
2 mrkvy (200 g)
1 cuketa (150 g)
1 cibuľa (100 g)
1 florentský fenikel (150 g)
15 g Podravky na pečenú zeleninu
5 polievkových lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Zeleninu nakrájame a rovnomerne rozmiestnime vo veľkej zapekacej mise alebo pekáči, posypeme Podravkou na pečenú zeleninu a premiešame.
  • 2 Polejeme olivovým olejom a zeleninu pečieme zhruba 50 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 3 Podávame teplé ako hlavné jedlo alebo ako prílohu s pečeným mäsom.

Malé tajomstvá

Pokiaľ používate zeleninu s veľkým obsahom vody, ako je napríklad cuketa, pridajte ju k pečúcej sa zelenine, posypanú Podravkou na pečenie, až na posledných 15 minút pečenia.

Zdieľať s priateľmi