Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Dokonalá zelenina pečená v rúre

Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tuniakový šalát
Treska s vajíčkovým šalátom
Stredomorská frittata
Pečený losos v medovej omáčke
Gyros šalát
Losos s cuketovou krustou
Mediteránska rapsódia
Kuracie fajitas
Stredomorský šalát
Opekaná zelenina
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované tofu
Ružičková polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Teplý zeleninový šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Paradajkové košíčky so pšenom
Paella s kuracím mäsom
Špargľová polievka
Ražniči z lososa
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Treska so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Okúzľujúce letné kurča
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniak so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Šalát z grilovanej zeleniny
Šošovicová krémová polievka
Biela treska
Rizoto na španielsky spôsob
Cuketové jednohubky
Špagety zo Stredomoria
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Caponata a lá Podravka
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Jaipur kari
Tabouleh
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Bohatá jesenná polievka
Oranžové rizoto
Zeleninové rizoto so slaninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Strukovinový šalát so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Letné zeleninové ragú
Viac receptov pre túto náladu

Toto zapečené jedlo zo zeleniny si môžete pripraviť ako hlavné jedlo alebo ako prílohu. V oboch prípadoch budú chutiť rovnako dokonale.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 červená paprika (150 g)
150 g zeleru
2 mrkvy (200 g)
1 cuketa (150 g)
1 cibuľa (100 g)
1 florentský fenikel (150 g)
15 g Podravky na pečenú zeleninu
5 polievkových lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Zeleninu nakrájame a rovnomerne rozmiestnime vo veľkej zapekacej mise alebo pekáči, posypeme Podravkou na pečenú zeleninu a premiešame.
  • 2 Polejeme olivovým olejom a zeleninu pečieme zhruba 50 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 3 Podávame teplé ako hlavné jedlo alebo ako prílohu s pečeným mäsom.

Malé tajomstvá

Pokiaľ používate zeleninu s veľkým obsahom vody, ako je napríklad cuketa, pridajte ju k pečúcej sa zelenine, posypanú Podravkou na pečenie, až na posledných 15 minút pečenia.

Zdieľať s priateľmi