Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Dokonalá zelenina pečená v rúre

Sójový šalát s tuniakom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Stredomorská frittata
Zeleninové špízy
Oranžové rizoto
Cviklové krupoto s bielou rybou
Biela treska
Jaipur kari
Mediteránska rapsódia
Pečený losos v medovej omáčke
Paella s kuracím mäsom
Špagety zo Stredomoria
Špargľová polievka
Caponata a lá Podravka
Grilované tofu
Morčacina s citrónom a oreganom
Tuniak so zeleninou
Tuniakový šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Treska so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cuketové jednohubky
Krevety na zeleninovom lôžku
Tekvicová polievka s jablkom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Okúzľujúce letné kurča
Bohatá jesenná polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Rizoto na španielsky spôsob
Šošovicová krémová polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Ražniči z lososa
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Letné zeleninové ragú
Kuracie fajitas
Šalát z grilovanej zeleniny
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zeleninové rizoto so slaninou
Gyros šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paradajková polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ružičková polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Teplý zeleninový šalát
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Biela ryba s kuskusom
Tabouleh
Opekaná zelenina
Losos s cuketovou krustou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Stredomorský šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Viac receptov pre túto náladu

Toto zapečené jedlo zo zeleniny si môžete pripraviť ako hlavné jedlo alebo ako prílohu. V oboch prípadoch budú chutiť rovnako dokonale.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 červená paprika (150 g)
150 g zeleru
2 mrkvy (200 g)
1 cuketa (150 g)
1 cibuľa (100 g)
1 florentský fenikel (150 g)
15 g Podravky na pečenú zeleninu
5 polievkových lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Zeleninu nakrájame a rovnomerne rozmiestnime vo veľkej zapekacej mise alebo pekáči, posypeme Podravkou na pečenú zeleninu a premiešame.
  • 2 Polejeme olivovým olejom a zeleninu pečieme zhruba 50 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 3 Podávame teplé ako hlavné jedlo alebo ako prílohu s pečeným mäsom.

Malé tajomstvá

Pokiaľ používate zeleninu s veľkým obsahom vody, ako je napríklad cuketa, pridajte ju k pečúcej sa zelenine, posypanú Podravkou na pečenie, až na posledných 15 minút pečenia.

Zdieľať s priateľmi