Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Steaky z lososa s kolieskami pomaranča

Stredomorská frittata
Tuniakový šalát
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Jaipur kari
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Šošovicová krémová polievka
Zeleninové rizoto so slaninou
Cuketové jednohubky
Morčacina s citrónom a oreganom
Špagety zo Stredomoria
Biela treska
Tuniak so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Tekvicová polievka s jablkom
Grilované tofu
Stredomorský šalát
Tabouleh
Cestoviny na stredomorský spôsob
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Letné zeleninové ragú
Pečený losos v medovej omáčke
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ružičková polievka
Opekaná zelenina
Cviklové krupoto s bielou rybou
Krevety na zeleninovom lôžku
Okúzľujúce letné kurča
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie fajitas
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paradajkové košíčky so pšenom
Ražniči z lososa
Paella s kuracím mäsom
Oranžové rizoto
Gyros šalát
Zeleninové špízy
Treska so zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Strukovinový šalát so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Mediteránska rapsódia
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Bohatá jesenná polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špargľová polievka
Paradajková polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Sójový šalát s tuniakom
Treska s vajíčkovým šalátom
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka s bazalkou
Viac receptov pre túto náladu

Neošúpané kolieska z pomaranča, rasca a limetková šťava robia z týchto steakov z lososa jedlo perfektne sa hodiace na večeru s hosťami.

Suroviny

1 kg steakov z lososa (4 steaky po 250 g)
1 limetka
½ čajová lyžička hnedého cukru
1 Podravka na ryby
1 pomaranč
1 čajová lyžička rasce
1 čajová lyžička soli
4 polievkové lyžice extra panenského olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na plech vystlaný papierom na pečenie poukladáme steaky z lososa.
  • 2 Na lososa nakvapkáme šťavu z jednej limetky, posypeme hnedým cukrom, Podravkou na ryby a necháme 30 minút marinovať.
  • 3 Pomaranč umyjeme pomocou kefky pod tečúcou vodou a nakrájame na kolieska. Kolieska pomaranča poukladáme na lososa, posypeme rascou a soľou, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme 25 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 4 Podávame s pečenými zemiakmi.

Malé tajomstvá

Namiesto posypania hnedým cukrom, štetcom natrite každý steak z lososa medom.

Zdieľať s priateľmi