Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Steaky z lososa s kolieskami pomaranča

Morčacina s citrónom a oreganom
Strukovinový šalát so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované tofu
Paradajková polievka
Mediteránska rapsódia
Cuketové jednohubky
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ražniči z lososa
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tabouleh
Stredomorská frittata
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Losos s cuketovou krustou
Opekaná zelenina
Tuniakový šalát
Tuniak so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny na stredomorský spôsob
Treska so zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Špagety zo Stredomoria
Kuracie fajitas
Tekvicová polievka s jablkom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Okúzľujúce letné kurča
Gyros šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Sójový šalát s tuniakom
Pečený losos v medovej omáčke
Šošovicová krémová polievka
Špargľová polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ružičková polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cviklové krupoto s bielou rybou
Biela ryba s kuskusom
Zeleninové rizoto so slaninou
Bohatá jesenná polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Zeleninové špízy
Jaipur kari
Letné zeleninové ragú
Paradajková polievka s bazalkou
Stredomorský šalát
Krevety na zeleninovom lôžku
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rizoto na španielsky spôsob
Oranžové rizoto
Paradajkové košíčky so pšenom
Biela treska
Paella s kuracím mäsom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Caponata a lá Podravka
Viac receptov pre túto náladu

Neošúpané kolieska z pomaranča, rasca a limetková šťava robia z týchto steakov z lososa jedlo perfektne sa hodiace na večeru s hosťami.

Suroviny

1 kg steakov z lososa (4 steaky po 250 g)
1 limetka
½ čajová lyžička hnedého cukru
1 Podravka na ryby
1 pomaranč
1 čajová lyžička rasce
1 čajová lyžička soli
4 polievkové lyžice extra panenského olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na plech vystlaný papierom na pečenie poukladáme steaky z lososa.
  • 2 Na lososa nakvapkáme šťavu z jednej limetky, posypeme hnedým cukrom, Podravkou na ryby a necháme 30 minút marinovať.
  • 3 Pomaranč umyjeme pomocou kefky pod tečúcou vodou a nakrájame na kolieska. Kolieska pomaranča poukladáme na lososa, posypeme rascou a soľou, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme 25 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 4 Podávame s pečenými zemiakmi.

Malé tajomstvá

Namiesto posypania hnedým cukrom, štetcom natrite každý steak z lososa medom.

Zdieľať s priateľmi