Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Steaky z lososa s kolieskami pomaranča

Sójový šalát s tuniakom
Tuniak so zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Stredomorská frittata
Paradajková polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Morčacina s citrónom a oreganom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie fajitas
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tabouleh
Oranžové rizoto
Treska s vajíčkovým šalátom
Šalát z grilovanej zeleniny
Ražniči z lososa
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Treska so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninové rizoto so slaninou
Gyros šalát
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cuketové jednohubky
Caponata a lá Podravka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Jaipur kari
Paradajková polievka s bazalkou
Okúzľujúce letné kurča
Rizoto na španielsky spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šošovicová krémová polievka
Špagety zo Stredomoria
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Krevety na zeleninovom lôžku
Tuniakový šalát
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Letné zeleninové ragú
Losos s cuketovou krustou
Grilované tofu
Špargľová polievka
Stredomorský šalát
Biela treska
Ružičková polievka
Opekaná zelenina
Biela ryba s kuskusom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Paella s kuracím mäsom
Strukovinový šalát so zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Mediteránska rapsódia
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Neošúpané kolieska z pomaranča, rasca a limetková šťava robia z týchto steakov z lososa jedlo perfektne sa hodiace na večeru s hosťami.

Suroviny

1 kg steakov z lososa (4 steaky po 250 g)
1 limetka
½ čajová lyžička hnedého cukru
1 Podravka na ryby
1 pomaranč
1 čajová lyžička rasce
1 čajová lyžička soli
4 polievkové lyžice extra panenského olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na plech vystlaný papierom na pečenie poukladáme steaky z lososa.
  • 2 Na lososa nakvapkáme šťavu z jednej limetky, posypeme hnedým cukrom, Podravkou na ryby a necháme 30 minút marinovať.
  • 3 Pomaranč umyjeme pomocou kefky pod tečúcou vodou a nakrájame na kolieska. Kolieska pomaranča poukladáme na lososa, posypeme rascou a soľou, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme 25 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 4 Podávame s pečenými zemiakmi.

Malé tajomstvá

Namiesto posypania hnedým cukrom, štetcom natrite každý steak z lososa medom.

Zdieľať s priateľmi