Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Steaky z lososa s kolieskami pomaranča

Jaipur kari
Oranžové rizoto
Okúzľujúce letné kurča
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pečený losos v medovej omáčke
Treska so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Zeleninové rizoto so slaninou
Caponata a lá Podravka
Ražniči z lososa
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tabouleh
Tuniak so zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Opekaná zelenina
Paradajková polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bohatá jesenná polievka
Ružičková polievka
Teplý zeleninový šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šalát z grilovanej zeleniny
Špagety zo Stredomoria
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Biela treska
Morčacina s citrónom a oreganom
Losos s cuketovou krustou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Gyros šalát
Stredomorská frittata
Rizoto na španielsky spôsob
Špargľová polievka
Stredomorský šalát
Kuracie fajitas
Šošovicová krémová polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mediteránska rapsódia
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Biela ryba s kuskusom
Sójový šalát s tuniakom
Krevety na zeleninovom lôžku
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Letné zeleninové ragú
Grilované tofu
Paella s kuracím mäsom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tuniakový šalát
Cuketové jednohubky
Strukovinový šalát so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Paradajkové košíčky so pšenom
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové špízy
Viac receptov pre túto náladu

Neošúpané kolieska z pomaranča, rasca a limetková šťava robia z týchto steakov z lososa jedlo perfektne sa hodiace na večeru s hosťami.

Suroviny

1 kg steakov z lososa (4 steaky po 250 g)
1 limetka
½ čajová lyžička hnedého cukru
1 Podravka na ryby
1 pomaranč
1 čajová lyžička rasce
1 čajová lyžička soli
4 polievkové lyžice extra panenského olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na plech vystlaný papierom na pečenie poukladáme steaky z lososa.
  • 2 Na lososa nakvapkáme šťavu z jednej limetky, posypeme hnedým cukrom, Podravkou na ryby a necháme 30 minút marinovať.
  • 3 Pomaranč umyjeme pomocou kefky pod tečúcou vodou a nakrájame na kolieska. Kolieska pomaranča poukladáme na lososa, posypeme rascou a soľou, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme 25 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 4 Podávame s pečenými zemiakmi.

Malé tajomstvá

Namiesto posypania hnedým cukrom, štetcom natrite každý steak z lososa medom.

Zdieľať s priateľmi