Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou

Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajkové košíčky so pšenom
Stredomorská frittata
Mediteránska rapsódia
Zeleninové rizoto so slaninou
Špargľová polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniakový šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Špagety zo Stredomoria
Paradajková polievka s bazalkou
Stredomorský šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Paella s kuracím mäsom
Kuracie fajitas
Losos s cuketovou krustou
Tuniak so zeleninou
Biela treska
Gyros šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Strukovinový šalát so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Caponata a lá Podravka
Opekaná zelenina
Chutný šalát z opečených zemiakov
Biela ryba s kuskusom
Teplý zeleninový šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paradajková polievka
Ražniči z lososa
Cuketové jednohubky
Tabouleh
Rizoto na španielsky spôsob
Jaipur kari
Treska s vajíčkovým šalátom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Šošovicová krémová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ružičková polievka
Krevety na zeleninovom lôžku
Grilované tofu
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Tekvicová polievka s jablkom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Oranžové rizoto
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové špízy
Bohatá jesenná polievka
Letné zeleninové ragú
Cestoviny na stredomorský spôsob
Treska so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Tieto krehké kúsky kuracieho mäsa pripravené spolu so zeleným hráškom a pasírovanými paradajkami, podávané s gnocchi a posypané nastrúhaným syrom, sú ako stvorené stať sa trvalou súčasťou vášho jedálnička.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
200 g mrazeného hrášku
3 polievkové lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
200 ml pasírovaných paradajok Podravka
100 ml bieleho vína
1 polievková lyžica nasekanej petržlenovej vňate
gnocchi
soľ
mleté čierne korenie
1 polievková lyžica Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 V panvici na rozohriatom oleji opražíme na pásiky nakrájané kuracie mäso.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a mrazený hrášok, krátko spolu osmažíme a pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 3 Ochutíme jednou lyžicou Podravka ochucovadla, prilejeme víno a na miernom plameni necháme variť po dobu 5-10 minút.
  • 4 Pred podávaním podľa chuti osolíme, okoreníme a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Tip

Ak uprednostňujete hustejšie omáčky, môžete počas varenia do omáčky primiešať jednu čajovú lyžičku kukuričného škrobu rozmiešaného vo vode.

Porcia

Podávame spolu s uvarenými gnocchi, posypané hoblinami nastrúhaného parmezánu.

Zdieľať s priateľmi