Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Pečený losos v medovej omáčke

Stredomorská frittata
Cestoviny na stredomorský spôsob
Krevety na zeleninovom lôžku
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Šošovicová krémová polievka
Opekaná zelenina
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Letné zeleninové ragú
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Losos s cuketovou krustou
Ražniči z lososa
Paradajková polievka s bazalkou
Gyros šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Stredomorský šalát
Paella s kuracím mäsom
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Treska so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Mediteránska rapsódia
Bohatá jesenná polievka
Biela treska
Teplý zeleninový šalát
Tekvicová polievka s jablkom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kuracie fajitas
Jaipur kari
Sójový šalát s tuniakom
Morčacina s citrónom a oreganom
Paradajkové košíčky so pšenom
Zeleninové špízy
Zeleninové rizoto so slaninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Oranžové rizoto
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Strukovinový šalát so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Tuniakový šalát
Cuketové jednohubky
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilované tofu
Šalát z grilovanej zeleniny
Treska s vajíčkovým šalátom
Špargľová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajková polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Ružičková polievka
Biela ryba s kuskusom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Tuniak so zeleninou
Tabouleh
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Pečený losos s medovo-citrónovou omáčkou môžete podávať so zeleninou ale aj vašou obľúbenou prílohou a vychutnávať si tak skvelé jedlo.

Suroviny

100 g medu
2 lyžice citrónovej šťavy
1 lyžička sladkej mletej papriky
4 filety lososa
3 lyžička ochucovadla Podravka Natur
4 lyžice olivového oleja
4 strúčiky cesnaku
1 lyžička čierneho mletého korenia
1 citrón

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 30 min

  • 1 Med zmiešame s citrónovou šťavou, 1 lyžičkou Natur ochucovadla mletou paprikou a poriadne premiešame.
  • 2 Lososa očistíme, umyjeme a posypeme 2 lyžičkami Natur ochucovadla. Do panvice si dáme zohriať 2 lyžice olivového oleja a pečieme lososa kožou dolu.
  • 3 Keď chytí losos zlatú farbu, tak ho otočíme, pridáme zvyšný olej, cesnak nasekaný nadrobno, čierne korenie a ešte krátko opečieme.
  • 4 Lososa dáme preč z panvice a dáme do nej pripravenú zmes na omáčku, ktorú trošku prevaríme.

Porcia

Podávame lososa preliateho omáčkou spolu s ryžou a obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi