Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Pečený losos v medovej omáčke

Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové rizoto so slaninou
Mediteránska rapsódia
Biela ryba s kuskusom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kuracie fajitas
Tuniakový šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Oranžové rizoto
Bohatá jesenná polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tekvicová polievka s jablkom
Strukovinový šalát so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Morčacina s citrónom a oreganom
Tabouleh
Šošovicová krémová polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajková polievka s bazalkou
Treska so zeleninou
Zeleninové špízy
Paradajková polievka
Krevety na zeleninovom lôžku
Špagety zo Stredomoria
Cviklové krupoto s bielou rybou
Stredomorská frittata
Grilované tofu
Paella s kuracím mäsom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Gyros šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rizoto na španielsky spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cuketové jednohubky
Paradajkové košíčky so pšenom
Teplý zeleninový šalát
Sójový šalát s tuniakom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ražniči z lososa
Tuniak so zeleninou
Opekaná zelenina
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Špargľová polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Okúzľujúce letné kurča
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ružičková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Stredomorský šalát
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela treska
Jaipur kari
Letné zeleninové ragú
Losos s cuketovou krustou
Viac receptov pre túto náladu

Pečený losos s medovo-citrónovou omáčkou môžete podávať so zeleninou ale aj vašou obľúbenou prílohou a vychutnávať si tak skvelé jedlo.

Suroviny

100 g medu
2 lyžice citrónovej šťavy
1 lyžička sladkej mletej papriky
4 filety lososa
3 lyžička ochucovadla Podravka Natur
4 lyžice olivového oleja
4 strúčiky cesnaku
1 lyžička čierneho mletého korenia
1 citrón

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 30 min

  • 1 Med zmiešame s citrónovou šťavou, 1 lyžičkou Natur ochucovadla mletou paprikou a poriadne premiešame.
  • 2 Lososa očistíme, umyjeme a posypeme 2 lyžičkami Natur ochucovadla. Do panvice si dáme zohriať 2 lyžice olivového oleja a pečieme lososa kožou dolu.
  • 3 Keď chytí losos zlatú farbu, tak ho otočíme, pridáme zvyšný olej, cesnak nasekaný nadrobno, čierne korenie a ešte krátko opečieme.
  • 4 Lososa dáme preč z panvice a dáme do nej pripravenú zmes na omáčku, ktorú trošku prevaríme.

Porcia

Podávame lososa preliateho omáčkou spolu s ryžou a obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi