Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Pečený losos v medovej omáčke

Grilované tofu
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Okúzľujúce letné kurča
Tekvicová polievka s jablkom
Strukovinový šalát so zeleninou
Biela treska
Stredomorská frittata
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Losos s cuketovou krustou
Treska so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Šošovicová krémová polievka
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tabouleh
Tuniakový šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie fajitas
Chutný šalát z opečených zemiakov
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Bohatá jesenná polievka
Špargľová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Rizoto na španielsky spôsob
Ražniči z lososa
Teplý zeleninový šalát
Mediteránska rapsódia
Cuketové jednohubky
Paradajková polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Letné zeleninové ragú
Biela ryba s kuskusom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tuniak so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajkové košíčky so pšenom
Opekaná zelenina
Jaipur kari
Gyros šalát
Paella s kuracím mäsom
Stredomorský šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Špagety zo Stredomoria
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Oranžové rizoto
Sójový šalát s tuniakom
Zeleninové rizoto so slaninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Ružičková polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Pečený losos s medovo-citrónovou omáčkou môžete podávať so zeleninou ale aj vašou obľúbenou prílohou a vychutnávať si tak skvelé jedlo.

Suroviny

100 g medu
2 lyžice citrónovej šťavy
1 lyžička sladkej mletej papriky
4 filety lososa
3 lyžička ochucovadla Podravka Natur
4 lyžice olivového oleja
4 strúčiky cesnaku
1 lyžička čierneho mletého korenia
1 citrón

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 30 min

  • 1 Med zmiešame s citrónovou šťavou, 1 lyžičkou Natur ochucovadla mletou paprikou a poriadne premiešame.
  • 2 Lososa očistíme, umyjeme a posypeme 2 lyžičkami Natur ochucovadla. Do panvice si dáme zohriať 2 lyžice olivového oleja a pečieme lososa kožou dolu.
  • 3 Keď chytí losos zlatú farbu, tak ho otočíme, pridáme zvyšný olej, cesnak nasekaný nadrobno, čierne korenie a ešte krátko opečieme.
  • 4 Lososa dáme preč z panvice a dáme do nej pripravenú zmes na omáčku, ktorú trošku prevaríme.

Porcia

Podávame lososa preliateho omáčkou spolu s ryžou a obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi