Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Pečený losos v medovej omáčke

Cviklové krupoto s bielou rybou
Mediteránska rapsódia
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Bohatá jesenná polievka
Losos s cuketovou krustou
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Jaipur kari
Špagety zo Stredomoria
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Gyros šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované tofu
Šošovicová krémová polievka
Tuniakový šalát
Okúzľujúce letné kurča
Zeleninové rizoto so slaninou
Oranžové rizoto
Teplý zeleninový šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Sójový šalát s tuniakom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Stredomorský šalát
Letné zeleninové ragú
Paradajková polievka s bazalkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Opekaná zelenina
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ružičková polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tuniak so zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Krevety na zeleninovom lôžku
Ražniči z lososa
Tabouleh
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie fajitas
Biela treska
Stredomorská frittata
Paradajkové košíčky so pšenom
Treska so zeleninou
Cuketové jednohubky
Paradajková polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špargľová polievka
Caponata a lá Podravka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cestoviny na stredomorský spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninové špízy
Paella s kuracím mäsom
Tekvicová polievka s jablkom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Pečený losos s medovo-citrónovou omáčkou môžete podávať so zeleninou ale aj vašou obľúbenou prílohou a vychutnávať si tak skvelé jedlo.

Suroviny

100 g medu
2 lyžice citrónovej šťavy
1 lyžička sladkej mletej papriky
4 filety lososa
3 lyžička ochucovadla Podravka Natur
4 lyžice olivového oleja
4 strúčiky cesnaku
1 lyžička čierneho mletého korenia
1 citrón

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 30 min

  • 1 Med zmiešame s citrónovou šťavou, 1 lyžičkou Natur ochucovadla mletou paprikou a poriadne premiešame.
  • 2 Lososa očistíme, umyjeme a posypeme 2 lyžičkami Natur ochucovadla. Do panvice si dáme zohriať 2 lyžice olivového oleja a pečieme lososa kožou dolu.
  • 3 Keď chytí losos zlatú farbu, tak ho otočíme, pridáme zvyšný olej, cesnak nasekaný nadrobno, čierne korenie a ešte krátko opečieme.
  • 4 Lososa dáme preč z panvice a dáme do nej pripravenú zmes na omáčku, ktorú trošku prevaríme.

Porcia

Podávame lososa preliateho omáčkou spolu s ryžou a obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi