Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Pečený losos v medovej omáčke

Grilované tofu
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ružičková polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Tuniak so zeleninou
Špargľová polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela treska
Šošovicová krémová polievka
Gyros šalát
Opekaná zelenina
Treska s vajíčkovým šalátom
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Treska so zeleninou
Zeleninové špízy
Teplý zeleninový šalát
Paella s kuracím mäsom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Caponata a lá Podravka
Stredomorský šalát
Paradajková polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninové rizoto so slaninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Oranžové rizoto
Okúzľujúce letné kurča
Mediteránska rapsódia
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Jaipur kari
Sójový šalát s tuniakom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ražniči z lososa
Cuketové jednohubky
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Letné zeleninové ragú
Špagety zo Stredomoria
Krevety na zeleninovom lôžku
Losos s cuketovou krustou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracie fajitas
Stredomorská frittata
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Biela ryba s kuskusom
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajková polievka s bazalkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tuniakový šalát
Tabouleh
Viac receptov pre túto náladu

Pečený losos s medovo-citrónovou omáčkou môžete podávať so zeleninou ale aj vašou obľúbenou prílohou a vychutnávať si tak skvelé jedlo.

Suroviny

100 g medu
2 lyžice citrónovej šťavy
1 lyžička sladkej mletej papriky
4 filety lososa
3 lyžička ochucovadla Podravka Natur
4 lyžice olivového oleja
4 strúčiky cesnaku
1 lyžička čierneho mletého korenia
1 citrón

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 30 min

  • 1 Med zmiešame s citrónovou šťavou, 1 lyžičkou Natur ochucovadla mletou paprikou a poriadne premiešame.
  • 2 Lososa očistíme, umyjeme a posypeme 2 lyžičkami Natur ochucovadla. Do panvice si dáme zohriať 2 lyžice olivového oleja a pečieme lososa kožou dolu.
  • 3 Keď chytí losos zlatú farbu, tak ho otočíme, pridáme zvyšný olej, cesnak nasekaný nadrobno, čierne korenie a ešte krátko opečieme.
  • 4 Lososa dáme preč z panvice a dáme do nej pripravenú zmes na omáčku, ktorú trošku prevaríme.

Porcia

Podávame lososa preliateho omáčkou spolu s ryžou a obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi