Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Zeleninové špízy

Biela ryba s kuskusom
Tabouleh
Špagety zo Stredomoria
Oranžové rizoto
Paradajková polievka s bazalkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Biela treska
Zeleninové rizoto so slaninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Caponata a lá Podravka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Mediteránska rapsódia
Sójový šalát s tuniakom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Stredomorský šalát
Okúzľujúce letné kurča
Špargľová polievka
Stredomorská frittata
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Opekaná zelenina
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Tuniakový šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Tekvicová polievka s jablkom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paradajková polievka
Grilované tofu
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šošovicová krémová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Krevety na zeleninovom lôžku
Cuketové jednohubky
Jaipur kari
Losos s cuketovou krustou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tuniak so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ružičková polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie fajitas
Pečený losos v medovej omáčke
Paradajkové košíčky so pšenom
Treska so zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Rizoto na španielsky spôsob
Gyros šalát
Paella s kuracím mäsom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Ražniči z lososa
Letné zeleninové ragú
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi