Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Zeleninové špízy

Bohatá jesenná polievka
Biela ryba s kuskusom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Stredomorský šalát
Rizoto na španielsky spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Treska s vajíčkovým šalátom
Ružičková polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Ražniči z lososa
Teplý zeleninový šalát
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kuracie fajitas
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Losos s cuketovou krustou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paella s kuracím mäsom
Stredomorská frittata
Chutný šalát z opečených zemiakov
Jaipur kari
Paradajková polievka s bazalkou
Biela treska
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Treska so zeleninou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tabouleh
Špargľová polievka
Zeleninové rizoto so slaninou
Špagety zo Stredomoria
Paradajková polievka
Krevety na zeleninovom lôžku
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Letné zeleninové ragú
Okúzľujúce letné kurča
Tuniak so zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Sójový šalát s tuniakom
Mediteránska rapsódia
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Grilované tofu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tuniakový šalát
Caponata a lá Podravka
Opekaná zelenina
Cuketové jednohubky
Šalát z grilovanej zeleniny
Oranžové rizoto
Gyros šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi