Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Zeleninové špízy

Treska so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Biela ryba s kuskusom
Mediteránska rapsódia
Biela treska
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Pečený losos v medovej omáčke
Špagety zo Stredomoria
Paradajková polievka
Tuniak so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Stredomorský šalát
Špargľová polievka
Cuketové jednohubky
Jaipur kari
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Losos s cuketovou krustou
Šošovicová krémová polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajkové košíčky so pšenom
Treska s vajíčkovým šalátom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Opekaná zelenina
Ražniči z lososa
Okúzľujúce letné kurča
Šalát z grilovanej zeleniny
Letné zeleninové ragú
Morčacina s citrónom a oreganom
Tabouleh
Paella s kuracím mäsom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Stredomorská frittata
Tuniakový šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Caponata a lá Podravka
Gyros šalát
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracie fajitas
Oranžové rizoto
Rizoto na španielsky spôsob
Strukovinový šalát so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ružičková polievka
Krevety na zeleninovom lôžku
Sójový šalát s tuniakom
Teplý zeleninový šalát
Grilované tofu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tekvicová polievka s jablkom
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi