Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Zeleninové špízy

Paradajková polievka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Sójový šalát s tuniakom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Stredomorská frittata
Mediteránska rapsódia
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie fajitas
Teplý zeleninový šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Tuniak so zeleninou
Špargľová polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Biela treska
Treska s vajíčkovým šalátom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Treska so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Caponata a lá Podravka
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela ryba s kuskusom
Cuketové jednohubky
Ražniči z lososa
Opekaná zelenina
Krevety na zeleninovom lôžku
Paella s kuracím mäsom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cviklové krupoto s bielou rybou
Grilované tofu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Tekvicová polievka s jablkom
Stredomorský šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Okúzľujúce letné kurča
Letné zeleninové ragú
Šalát z grilovanej zeleniny
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Ružičková polievka
Špagety zo Stredomoria
Oranžové rizoto
Bohatá jesenná polievka
Tabouleh
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Gyros šalát
Losos s cuketovou krustou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šošovicová krémová polievka
Jaipur kari
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tuniakový šalát
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi