Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Zeleninové špízy

Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Špargľová polievka
Paradajková polievka
Losos s cuketovou krustou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Sójový šalát s tuniakom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Biela ryba s kuskusom
Strukovinový šalát so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Rizoto na španielsky spôsob
Grilované tofu
Pečený losos v medovej omáčke
Tuniak so zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Ražniči z lososa
Šalát z grilovanej zeleniny
Okúzľujúce letné kurča
Letné zeleninové ragú
Stredomorský šalát
Krevety na zeleninovom lôžku
Kuracie fajitas
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajkové košíčky so pšenom
Cuketové jednohubky
Šošovicová krémová polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Caponata a lá Podravka
Gyros šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Oranžové rizoto
Špagety zo Stredomoria
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Bohatá jesenná polievka
Treska so zeleninou
Tabouleh
Opekaná zelenina
Biela treska
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paella s kuracím mäsom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Morčacina s citrónom a oreganom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Jaipur kari
Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninové rizoto so slaninou
Paradajková polievka s bazalkou
Tuniakový šalát
Mediteránska rapsódia
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Ružičková polievka
Stredomorská frittata
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi