Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Zeleninové špízy

Letné zeleninové ragú
Treska so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Paradajkové košíčky so pšenom
Špargľová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela treska
Pečený losos v medovej omáčke
Treska s vajíčkovým šalátom
Gyros šalát
Paella s kuracím mäsom
Morčacina s citrónom a oreganom
Teplý zeleninový šalát
Kuracie fajitas
Paradajková polievka s bazalkou
Tabouleh
Jaipur kari
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Losos s cuketovou krustou
Grilované tofu
Stredomorská frittata
Caponata a lá Podravka
Biela ryba s kuskusom
Mediteránska rapsódia
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Krevety na zeleninovom lôžku
Špagety zo Stredomoria
Strukovinový šalát so zeleninou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Cuketové jednohubky
Stredomorský šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Sójový šalát s tuniakom
Okúzľujúce letné kurča
Tuniak so zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šalát z grilovanej zeleniny
Tekvicová polievka s jablkom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Tuniakový šalát
Paradajková polievka
Oranžové rizoto
Bohatá jesenná polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ružičková polievka
Ražniči z lososa
Zeleninové rizoto so slaninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Opekaná zelenina
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi