Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Zeleninové špízy

Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Morčacina s citrónom a oreganom
Stredomorský šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Sójový šalát s tuniakom
Šošovicová krémová polievka
Treska so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Tuniak so zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Oranžové rizoto
Kuracie fajitas
Strukovinový šalát so zeleninou
Gyros šalát
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ružičková polievka
Paella s kuracím mäsom
Grilované tofu
Biela treska
Cuketové jednohubky
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Cviklové krupoto s bielou rybou
Rizoto na španielsky spôsob
Jaipur kari
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tekvicová polievka s jablkom
Šalát z grilovanej zeleniny
Letné zeleninové ragú
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tabouleh
Teplý zeleninový šalát
Mediteránska rapsódia
Opekaná zelenina
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečený losos v medovej omáčke
Bohatá jesenná polievka
Ražniči z lososa
Krevety na zeleninovom lôžku
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Treska s vajíčkovým šalátom
Biela ryba s kuskusom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Caponata a lá Podravka
Paradajkové košíčky so pšenom
Tuniakový šalát
Paradajková polievka
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové rizoto so slaninou
Stredomorská frittata
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Špargľová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi