Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Zeleninové špízy

Krevety na zeleninovom lôžku
Špargľová polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Biela treska
Okúzľujúce letné kurča
Losos s cuketovou krustou
Grilované tofu
Špagety zo Stredomoria
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Bohatá jesenná polievka
Cuketové jednohubky
Tuniakový šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Rizoto na španielsky spôsob
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové rizoto so slaninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tabouleh
Tekvicová polievka s jablkom
Opekaná zelenina
Ružičková polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Stredomorská frittata
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Pečený losos v medovej omáčke
Treska s vajíčkovým šalátom
Oranžové rizoto
Cviklové krupoto s bielou rybou
Gyros šalát
Teplý zeleninový šalát
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tuniak so zeleninou
Jaipur kari
Šošovicová krémová polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paella s kuracím mäsom
Paradajková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Biela ryba s kuskusom
Paradajkové košíčky so pšenom
Treska so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie fajitas
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Stredomorský šalát
Sójový šalát s tuniakom
Šalát z grilovanej zeleniny
Mediteránska rapsódia
Ražniči z lososa
Cestoviny na stredomorský spôsob
Letné zeleninové ragú
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi