Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Zeleninové špízy

Losos s cuketovou krustou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Stredomorská frittata
Šošovicová krémová polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové rizoto so slaninou
Gyros šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Cuketové jednohubky
Jaipur kari
Biela ryba s kuskusom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ražniči z lososa
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Paradajková polievka s bazalkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Kuracie fajitas
Tekvicová polievka s jablkom
Stredomorský šalát
Tuniak so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Oranžové rizoto
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pečený losos v medovej omáčke
Opekaná zelenina
Tuniakový šalát
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Treska so zeleninou
Tabouleh
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Biela treska
Ružičková polievka
Bohatá jesenná polievka
Sójový šalát s tuniakom
Paradajkové košíčky so pšenom
Letné zeleninové ragú
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paella s kuracím mäsom
Grilované tofu
Treska s vajíčkovým šalátom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rizoto na španielsky spôsob
Špagety zo Stredomoria
Mediteránska rapsódia
Špargľová polievka
Teplý zeleninový šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi