Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Zeleninové špízy

Treska so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tuniakový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Špargľová polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Okúzľujúce letné kurča
Strukovinový šalát so zeleninou
Stredomorská frittata
Tuniak so zeleninou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Rizoto na španielsky spôsob
Biela treska
Letné zeleninové ragú
Ružičková polievka
Paradajková polievka
Biela ryba s kuskusom
Grilované tofu
Caponata a lá Podravka
Paella s kuracím mäsom
Jaipur kari
Gyros šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tekvicová polievka s jablkom
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie fajitas
Šalát z grilovanej zeleniny
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Paradajková polievka s bazalkou
Mediteránska rapsódia
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ražniči z lososa
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šošovicová krémová polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Morčacina s citrónom a oreganom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Cuketové jednohubky
Oranžové rizoto
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Stredomorský šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Opekaná zelenina
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Sójový šalát s tuniakom
Špagety zo Stredomoria
Tabouleh
Krevety na zeleninovom lôžku
Teplý zeleninový šalát
Losos s cuketovou krustou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Bohatá jesenná polievka
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi