Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Zeleninové špízy

Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Losos s cuketovou krustou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mediteránska rapsódia
Paradajkové košíčky so pšenom
Krevety na zeleninovom lôžku
Oranžové rizoto
Ružičková polievka
Grilované tofu
Morčacina s citrónom a oreganom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Sójový šalát s tuniakom
Pečený losos v medovej omáčke
Bohatá jesenná polievka
Ražniči z lososa
Teplý zeleninový šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Stredomorský šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Jaipur kari
Tabouleh
Gyros šalát
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninové rizoto so slaninou
Stredomorská frittata
Paella s kuracím mäsom
Biela ryba s kuskusom
Tuniakový šalát
Treska s vajíčkovým šalátom
Špargľová polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Treska so zeleninou
Paradajková polievka
Letné zeleninové ragú
Strukovinový šalát so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šošovicová krémová polievka
Opekaná zelenina
Šalát z grilovanej zeleniny
Cviklové krupoto s bielou rybou
Cuketové jednohubky
Okúzľujúce letné kurča
Špagety zo Stredomoria
Caponata a lá Podravka
Tuniak so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Biela treska
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi