Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Opekaná zelenina
Mediteránska rapsódia
Sójový šalát s tuniakom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Treska s vajíčkovým šalátom
Tabouleh
Jaipur kari
Letné zeleninové ragú
Šošovicová krémová polievka
Špargľová polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Stredomorská frittata
Ružičková polievka
Paella s kuracím mäsom
Okúzľujúce letné kurča
Stredomorský šalát
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rizoto na španielsky spôsob
Teplý zeleninový šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cuketové jednohubky
Tuniak so zeleninou
Tuniakový šalát
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Kuracie fajitas
Losos s cuketovou krustou
Treska so zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Grilované tofu
Oranžové rizoto
Biela ryba s kuskusom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Biela treska
Cestoviny na stredomorský spôsob
Paradajková polievka s bazalkou
Caponata a lá Podravka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Tekvicová polievka s jablkom
Gyros šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči z lososa
Špagety zo Stredomoria
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninové špízy
Krevety na zeleninovom lôžku
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi