Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Krevety na zeleninovom lôžku
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Paradajková polievka s bazalkou
Pečený losos v medovej omáčke
Paella s kuracím mäsom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Cuketové jednohubky
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Špargľová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Jaipur kari
Treska s vajíčkovým šalátom
Sójový šalát s tuniakom
Stredomorská frittata
Gyros šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Tekvicová polievka s jablkom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové rizoto so slaninou
Teplý zeleninový šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči z lososa
Mediteránska rapsódia
Caponata a lá Podravka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela treska
Biela ryba s kuskusom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Letné zeleninové ragú
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát z grilovanej zeleniny
Šošovicová krémová polievka
Ružičková polievka
Špagety zo Stredomoria
Stredomorský šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rizoto na španielsky spôsob
Grilované tofu
Tuniak so zeleninou
Treska so zeleninou
Tuniakový šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Bohatá jesenná polievka
Losos s cuketovou krustou
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracie fajitas
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Okúzľujúce letné kurča
Oranžové rizoto
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tabouleh
Opekaná zelenina
Cviklové krupoto s bielou rybou
Strukovinový šalát so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi