Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Morčacina s citrónom a oreganom
Strukovinový šalát so zeleninou
Tuniak so zeleninou
Gyros šalát
Losos s cuketovou krustou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Okúzľujúce letné kurča
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Teplý zeleninový šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cuketové jednohubky
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Mediteránska rapsódia
Tuniakový šalát
Treska so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Grilované tofu
Biela treska
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Jaipur kari
Krevety na zeleninovom lôžku
Paella s kuracím mäsom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Pečený losos v medovej omáčke
Špargľová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Stredomorská frittata
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Caponata a lá Podravka
Bohatá jesenná polievka
Kuracie fajitas
Paradajkové košíčky so pšenom
Opekaná zelenina
Zeleninové špízy
Tekvicová polievka s jablkom
Rizoto na španielsky spôsob
Ružičková polievka
Sójový šalát s tuniakom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Špagety zo Stredomoria
Paradajková polievka s bazalkou
Stredomorský šalát
Oranžové rizoto
Šalát z grilovanej zeleniny
Ražniči z lososa
Tabouleh
Šošovicová krémová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Letné zeleninové ragú
Treska s vajíčkovým šalátom
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi