Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Stredomorský šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rizoto na španielsky spôsob
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Caponata a lá Podravka
Mediteránska rapsódia
Losos s cuketovou krustou
Letné zeleninové ragú
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči z lososa
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paradajková polievka s bazalkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninové špízy
Tuniakový šalát
Grilované tofu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Sójový šalát s tuniakom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Krevety na zeleninovom lôžku
Oranžové rizoto
Paella s kuracím mäsom
Kuracie fajitas
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela treska
Ružičková polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Biela ryba s kuskusom
Tabouleh
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Strukovinový šalát so zeleninou
Stredomorská frittata
Šošovicová krémová polievka
Špargľová polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Tuniak so zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Gyros šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Treska so zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Bohatá jesenná polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Jaipur kari
Cuketové jednohubky
Opekaná zelenina
Teplý zeleninový šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Špagety zo Stredomoria
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi