Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Teplý zeleninový šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šošovicová krémová polievka
Stredomorská frittata
Stredomorský šalát
Špagety zo Stredomoria
Krevety na zeleninovom lôžku
Zeleninové rizoto so slaninou
Gyros šalát
Ražniči z lososa
Tuniak so zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Opekaná zelenina
Cuketové jednohubky
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninové špízy
Kuracie fajitas
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Losos s cuketovou krustou
Treska s vajíčkovým šalátom
Tabouleh
Morčacina s citrónom a oreganom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Tekvicová polievka s jablkom
Sójový šalát s tuniakom
Šalát z grilovanej zeleniny
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Okúzľujúce letné kurča
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Paradajkové košíčky so pšenom
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Grilované tofu
Biela ryba s kuskusom
Jaipur kari
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paella s kuracím mäsom
Treska so zeleninou
Špargľová polievka
Mediteránska rapsódia
Caponata a lá Podravka
Oranžové rizoto
Strukovinový šalát so zeleninou
Ružičková polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Biela treska
Tuniakový šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Letné zeleninové ragú
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi