Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Strukovinový šalát so zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Jaipur kari
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Biela ryba s kuskusom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Oranžové rizoto
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Teplý zeleninový šalát
Stredomorský šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šalát z grilovanej zeleniny
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tabouleh
Pečený losos v medovej omáčke
Opekaná zelenina
Caponata a lá Podravka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tuniak so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Krevety na zeleninovom lôžku
Letné zeleninové ragú
Biela treska
Zeleninové špízy
Paradajková polievka s bazalkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Špargľová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Losos s cuketovou krustou
Stredomorská frittata
Špagety zo Stredomoria
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Tuniakový šalát
Grilované tofu
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mediteránska rapsódia
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Šošovicová krémová polievka
Bohatá jesenná polievka
Gyros šalát
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Cuketové jednohubky
Zeleninové rizoto so slaninou
Paella s kuracím mäsom
Morčacina s citrónom a oreganom
Treska so zeleninou
Kuracie fajitas
Ružičková polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ražniči z lososa
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi