Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Mediteránska rapsódia
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šošovicová krémová polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Gyros šalát
Cuketové jednohubky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové špízy
Caponata a lá Podravka
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Sójový šalát s tuniakom
Grilované tofu
Jaipur kari
Losos s cuketovou krustou
Krevety na zeleninovom lôžku
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zeleninové rizoto so slaninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Letné zeleninové ragú
Tuniak so zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Ružičková polievka
Stredomorský šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie fajitas
Špargľová polievka
Teplý zeleninový šalát
Stredomorská frittata
Biela treska
Strukovinový šalát so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Paella s kuracím mäsom
Paradajková polievka s bazalkou
Ražniči z lososa
Chutný šalát z opečených zemiakov
Treska so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Okúzľujúce letné kurča
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Oranžové rizoto
Bohatá jesenná polievka
Špagety zo Stredomoria
Opekaná zelenina
Tabouleh
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tuniakový šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi