Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Sójový šalát s tuniakom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninové špízy
Treska so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Stredomorský šalát
Stredomorská frittata
Oranžové rizoto
Teplý zeleninový šalát
Ružičková polievka
Biela ryba s kuskusom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Cuketové jednohubky
Grilované tofu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Krevety na zeleninovom lôžku
Cestoviny na stredomorský spôsob
Caponata a lá Podravka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Biela treska
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Jaipur kari
Zeleninové rizoto so slaninou
Pečený losos v medovej omáčke
Strukovinový šalát so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Rizoto na španielsky spôsob
Mediteránska rapsódia
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tuniak so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Šalát z grilovanej zeleniny
Gyros šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Špargľová polievka
Ražniči z lososa
Kuracie fajitas
Šošovicová krémová polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Treska s vajíčkovým šalátom
Špagety zo Stredomoria
Tabouleh
Bohatá jesenná polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Tuniakový šalát
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Opekaná zelenina
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Paella s kuracím mäsom
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi