Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Teplý zeleninový šalát
Špagety zo Stredomoria
Losos s cuketovou krustou
Krevety na zeleninovom lôžku
Ružičková polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cuketové jednohubky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Ražniči z lososa
Biela treska
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Treska s vajíčkovým šalátom
Grilované tofu
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajkové košíčky so pšenom
Treska so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Biela ryba s kuskusom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Špargľová polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tuniak so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Oranžové rizoto
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Chutný šalát z opečených zemiakov
Caponata a lá Podravka
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie fajitas
Stredomorský šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Pečený losos v medovej omáčke
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Tuniakový šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Bohatá jesenná polievka
Zeleninové rizoto so slaninou
Okúzľujúce letné kurča
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šošovicová krémová polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Jaipur kari
Gyros šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paella s kuracím mäsom
Stredomorská frittata
Letné zeleninové ragú
Morčacina s citrónom a oreganom
Tabouleh
Opekaná zelenina
Zeleninové špízy
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi