Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Tuniakový šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Šošovicová krémová polievka
Ružičková polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči z lososa
Biela treska
Cuketové jednohubky
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tekvicová polievka s jablkom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Sójový šalát s tuniakom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniak so zeleninou
Zeleninové špízy
Grilované tofu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Stredomorská frittata
Letné zeleninové ragú
Paradajková polievka s bazalkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Gyros šalát
Tabouleh
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Okúzľujúce letné kurča
Cviklové krupoto s bielou rybou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Špargľová polievka
Bohatá jesenná polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Oranžové rizoto
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Stredomorský šalát
Treska s vajíčkovým šalátom
Krevety na zeleninovom lôžku
Caponata a lá Podravka
Kuracie fajitas
Treska so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Pečený losos v medovej omáčke
Paella s kuracím mäsom
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Jaipur kari
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajkové košíčky so pšenom
Teplý zeleninový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Mediteránska rapsódia
Opekaná zelenina
Rizoto na španielsky spôsob
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi