Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela treska
Treska s vajíčkovým šalátom
Šošovicová krémová polievka
Grilované tofu
Stredomorský šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracie fajitas
Mediteránska rapsódia
Letné zeleninové ragú
Gyros šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ružičková polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Jaipur kari
Krevety na zeleninovom lôžku
Stredomorská frittata
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Caponata a lá Podravka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Špargľová polievka
Zeleninové špízy
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Sójový šalát s tuniakom
Špagety zo Stredomoria
Bohatá jesenná polievka
Tuniak so zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Losos s cuketovou krustou
Rizoto na španielsky spôsob
Opekaná zelenina
Paradajkové košíčky so pšenom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Teplý zeleninový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Oranžové rizoto
Tabouleh
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Biela ryba s kuskusom
Paella s kuracím mäsom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Strukovinový šalát so zeleninou
Treska so zeleninou
Tuniakový šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči z lososa
Tekvicová polievka s jablkom
Okúzľujúce letné kurča
Cuketové jednohubky
Šalát z grilovanej zeleniny
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi