Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Jaipur kari
Kuracie fajitas
Paradajková polievka s bazalkou
Tabouleh
Okúzľujúce letné kurča
Zeleninové špízy
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Opekaná zelenina
Šošovicová krémová polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Stredomorská frittata
Ružičková polievka
Losos s cuketovou krustou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cuketové jednohubky
Biela ryba s kuskusom
Sójový šalát s tuniakom
Špagety zo Stredomoria
Oranžové rizoto
Letné zeleninové ragú
Šalát z grilovanej zeleniny
Treska so zeleninou
Ražniči z lososa
Grilované tofu
Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninové rizoto so slaninou
Tekvicová polievka s jablkom
Bohatá jesenná polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Strukovinový šalát so zeleninou
Tuniakový šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Morčacina s citrónom a oreganom
Caponata a lá Podravka
Tuniak so zeleninou
Gyros šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Teplý zeleninový šalát
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Stredomorský šalát
Mediteránska rapsódia
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajkové košíčky so pšenom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Špargľová polievka
Paella s kuracím mäsom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Krevety na zeleninovom lôžku
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Biela treska
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi