Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Tuniak so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Špagety zo Stredomoria
Špargľová polievka
Tuniakový šalát
Zeleninové špízy
Stredomorská frittata
Stredomorský šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ružičková polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Gyros šalát
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Biela ryba s kuskusom
Caponata a lá Podravka
Pečený losos v medovej omáčke
Grilované tofu
Opekaná zelenina
Kuracie fajitas
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Rizoto na španielsky spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Strukovinový šalát so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Paradajkové košíčky so pšenom
Tekvicová polievka s jablkom
Oranžové rizoto
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Tabouleh
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paradajková polievka s bazalkou
Treska so zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Losos s cuketovou krustou
Biela treska
Cviklové krupoto s bielou rybou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Jaipur kari
Paella s kuracím mäsom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Teplý zeleninový šalát
Krevety na zeleninovom lôžku
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči z lososa
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Mediteránska rapsódia
Šalát z grilovanej zeleniny
Cuketové jednohubky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi