Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

Okúzľujúce letné kurča
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Párky v slanine
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z fazuľových strukov
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Hubový guľáš
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Polievka z bôbu
Vyprážaný syr
Pikantná rybacia zmes
Kurča na bielom víne
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Letné zeleninové ragú
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčové kotlety s kuskusom
Treska s vajíčkovým šalátom
Lahodné pečené zemiaky
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Jemný hubový guláš
Tuniakový šalát
Polievka z rukoly a kreviet
Rolky z roštenky so zeleninou
Lasagne z panvice
Tekvicová polievka s jablkom
Mrkvová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Caponata a lá Podravka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Špagety s jesennou omáčkou
Losos s cuketovou krustou
Mediteránska rapsódia
Paradajková polievka
Hrachová polievka
Ravioly so šalviou
Ovocný šalát s kuracinou
Pikantné bravčové závitky
Kuracie fajitas
Teľacie kotlety so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie prsia pečené v rúre
Cuketové jednohubky
Zeleninové špízy
Tournedos s maslovou zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Grilované rebierka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilovaný hamburger
Biela treska
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Špagety zo Stredomoria
Šošovicová polievka so špenátom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pohánka s klobásou
Bravčová panenka so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Nové zemiaky s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Ražniči z lososa
Pečená jahňacina s mandľami
Polievka s mäsovými guličkami
Sladká bravčová panenka
Biela ryba s fazuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi