Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Morčacina s citrónom a oreganom

Kuracie mäso na thajský spôsob
Letné zeleninové ragú
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mediteránska rapsódia
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Zeleninové špízy
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Párky v slanine
Tekvicová polievka s jablkom
Biela ryba s fazuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Tuniakový šalát
Polievka z rukoly a kreviet
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Polievka s mäsovými guličkami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Treska s vajíčkovým šalátom
Kurča na bielom víne
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované rebierka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Jemný hubový guláš
Hrachová polievka
Grilovaný hamburger
Pohánka s klobásou
Okúzľujúce letné kurča
Špagety zo Stredomoria
Pizza v zemiakoch
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Mrkvová polievka
Ražniči z lososa
Šošovicová polievka so špenátom
Lasagne z panvice
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčové kotlety s kuskusom
Pečená jahňacina s mandľami
Caponata a lá Podravka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie fajitas
Nové zemiaky s Ajvarom
Ravioly so šalviou
Losos s cuketovou krustou
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ovocný šalát s kuracinou
Hubový guľáš
Sladká bravčová panenka
Rizoto na španielsky spôsob
Špagety s jesennou omáčkou
Vyprážaný syr
Polievka z fazuľových strukov
Paradajková polievka
Pikantná rybacia zmes
Biela treska
Zapečené špagety s tuniakom
Lahodné pečené zemiaky
Cuketové jednohubky
Polievka z bôbu
Bravčová panenka so zeleninou
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie tyčinky v kečupe
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi