Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Pikantná rybacia zmes

Tekvicová polievka s jablkom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kurča na bielom víne
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilovaný hamburger
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestovinový šalát so surimi
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie fajitas
Jemný hubový guláš
Caponata a lá Podravka
Pečená jahňacina s mandľami
Pizza v zemiakoch
Mrkvová polievka
Pikantné bravčové závitky
Letné zeleninové ragú
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Špagety s jesennou omáčkou
Pohánka s klobásou
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zeleninové špízy
Polievka z bôbu
Ovocný šalát s kuracinou
Tuniakový šalát
Zapečené špagety s tuniakom
Ražniči z lososa
Rizoto na španielsky spôsob
Polievka z rukoly a kreviet
Paradajková polievka
Cuketové jednohubky
Bravčové kotlety s kuskusom
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie mäso so zeleninou
Lasagne z panvice
Kuracie prsia pečené v rúre
Šošovicová polievka so špenátom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Okúzľujúce letné kurča
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ravioly so šalviou
Bravčová panenka so zeleninou
Grilované rebierka
Párky v slanine
Hubový guľáš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Treska s vajíčkovým šalátom
Špagety zo Stredomoria
Losos s cuketovou krustou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tournedos s maslovou zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Biela ryba s fazuľou
Hrachová polievka
Vyprážaný syr
Guláš z cíceru a mangoldu
Lahodné pečené zemiaky
Biela treska
Mediteránska rapsódia
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Jedinečná kombinácia rybacieho mäsa a byliniek s čili je zárukou úspechu nie len pre milovníkov pikantných jedál. Tento rybací guláš zaútočí na všetky vaše zmysly. Nezabudnite pripraviť dostatočné množstvo, lebo keď ho začnú vaši najbližší jesť, bude sa im odolávať veľmi ťažko.

Suroviny

600 g rybacieho mäsa bez kostí
1 ks veľkej cibule
1 ks papriky
3 ks paradajok
1 PL Podravky ochucovadla Pikant
1 šálka vody
2 šálky zemiakov
2 strúčiky cesnaku
olej
majorán, rasca, soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji opečieme cibuľu s rascou do zlata. Pridáme papriku nakrájanú na kocky, 1 minútu opekáme a zalejeme vodou. Privedieme do varu a pridáme nakrájané zemiaky na malé kocky. Podľa potreby prilejeme vodu a varíme 10 minút.
  • 2 Pridáme paradajky nakrájané na mesiačiky, rybu a chvíľku povaríme. 5 minút pred koncom varenia pridáme pretlačený cesnak, majorán a polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla Pikant. Varíme, pokiaľ sú všetky suroviny mäkké a podávame.

Porcia

Najlepšou prílohou je chlieb.

Zdieľať s priateľmi