Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Kuracie mäso na thajský spôsob

Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pečená jahňacina s mandľami
Pikantná rybacia zmes
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Párky v slanine
Hubový guľáš
Mrkvová polievka
Grilované rebierka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Paradajková polievka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Bravčová panenka so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Polievka z rukoly a kreviet
Ražniči z lososa
Polievka s mäsovými guličkami
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilovaný hamburger
Treska s vajíčkovým šalátom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cuketové jednohubky
Sladká bravčová panenka
Guláš z cíceru a mangoldu
Lasagne z panvice
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Losos s cuketovou krustou
Tuniakový šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka z bôbu
Lahodné pečené zemiaky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Ovocný šalát s kuracinou
Vyprážaný syr
Pizza v zemiakoch
Nové zemiaky s Ajvarom
Tournedos s maslovou zeleninou
Mediteránska rapsódia
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šošovicová polievka so špenátom
Okúzľujúce letné kurča
Zapečené špagety s tuniakom
Tekvicová polievka s jablkom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Caponata a lá Podravka
Morčacina s citrónom a oreganom
Rizoto na španielsky spôsob
Cestovinový šalát so surimi
Kuracie mäso so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Kuracie tyčinky v kečupe
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Teľacie kotlety so zeleninou
Jemný hubový guláš
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Hrachová polievka
Bravčové kotlety s kuskusom
Zeleninové špízy
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie fajitas
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Ravioly so šalviou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Biela treska
Letné zeleninové ragú
Pohánka s klobásou
Rolky z roštenky so zeleninou
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Kurča na bielom víne
Viac receptov pre túto náladu

Chrumkavosť rozdrvených arašidov sa z nejakého dôvodu dokonale hodí k slaným ázijským pokrmom, obyčajne k ázijským rezancom „noodles“ ku kúskom mäsa. V recepte sa nachádza aj nevyhnutný list koriandru, aromatické a liečivé byliny.

Suroviny

100 g pražených neslaných arašidov
2 lyžice sójovej omáčky
1-2 malé lyžičky kari korenia
100 ml kokosového mlieka
1 malá lyžička sekaného koriandru
700 g kuracieho filé
1 malá lyžička Podravka ochucovadlo
2 lyžice oleja
Šalát:
400 g uhoriek
120 g sójových klíčkov
1 malá lyžička nasekanej čerstvej mäty
100 g cibule
1 malá lyžička nasekaného listu koriandru
soľ
2 lyžica arašidového oleja
2 lyžice limetovej šťavy

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Arašidy podrvíme, pridáme sójovú omáčku, kari korenie, kokosové mlieko, koriander a zamiešame.
  • 2 Kuracie filé natrieme Podravkou, položíme do vymasteného pekáča a posypeme pripravenou zmesou z arašidov
  • 3 Pečieme 20 minút v rúre zahriatej na 200°C.
  • 4 Medzičasom rozkrojíme uhorky po dĺžke, vyberieme jadierka a nakrájame ich na tenké plátky.
  • 5 Pridáme sójové klíčky, mätu, cibuľu, koriander, soľ, olej, šťavu z limety a všetko dobre zamiešame.

Tip

Ak nemáte čerstvý list koriandru, nahraďte ho petržlenovou vňaťou a arašidový olej môžete nahradiť nejakým iným kvalitným olejom, ako je olivový.

Porcia

Teplé mäso podávame s pripraveným šalátom.

Zdieľať s priateľmi