Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Caponata a lá Podravka

Cuketové jednohubky
Chutný šalát z opečených zemiakov
Vyprážaný syr
Mediteránska rapsódia
Teľacie kotlety so zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Guláš z cíceru a mangoldu
Rolky z roštenky so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Zeleninové špízy
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Párky v slanine
Tuniakový šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pikantná rybacia zmes
Polievka s mäsovými guličkami
Hrachová polievka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie prsia pečené v rúre
Šošovicová polievka so špenátom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Mrkvová polievka
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilovaný hamburger
Pikantné bravčové závitky
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Biela treska
Zapečené špagety s tuniakom
Špagety s jesennou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie mäso so zeleninou
Ravioly so šalviou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Bravčové kotlety s kuskusom
Špagety zo Stredomoria
Hubový guľáš
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie fajitas
Tekvicová polievka s jablkom
Lasagne z panvice
Paradajková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Sladká bravčová panenka
Kurča na bielom víne
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Pizza v zemiakoch
Tournedos s maslovou zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Nové zemiaky s Ajvarom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pohánka s klobásou
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z rukoly a kreviet
Okúzľujúce letné kurča
Cestovinový šalát so surimi
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Letné zeleninové ragú
Ražniči z lososa
Jemný hubový guláš
Grilované rebierka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka z bôbu
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi