Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Cestoviny na stredomorský spôsob

Treska s vajíčkovým šalátom
Losos s cuketovou krustou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Tuniakový šalát
Polievka s mäsovými guličkami
Tournedos s maslovou zeleninou
Polievka z rukoly a kreviet
Polievka z bôbu
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špagety zo Stredomoria
Pizza v zemiakoch
Zeleninové špízy
Kuracie mäso so zeleninou
Cuketové jednohubky
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Chutný šalát z opečených zemiakov
Teľacie kotlety so zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Guláš z cíceru a mangoldu
Cestovinový šalát so surimi
Kuracie tyčinky v kečupe
Pečená jahňacina s mandľami
Kuracie fajitas
Párky v slanine
Ravioly so šalviou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie prsia pečené v rúre
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z fazuľových strukov
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Biela ryba s fazuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Lasagne z panvice
Pikantné bravčové závitky
Pohánka s klobásou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Grilovaný hamburger
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tekvicová polievka s jablkom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Ražniči z lososa
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Sladká bravčová panenka
Pikantná rybacia zmes
Bravčová panenka so zeleninou
Kurča na bielom víne
Paradajková polievka
Nové zemiaky s Ajvarom
Letné zeleninové ragú
Rolky z roštenky so zeleninou
Biela treska
Hubový guľáš
Lahodné pečené zemiaky
Bravčové kotlety s kuskusom
Okúzľujúce letné kurča
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Špagety s jesennou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Hrachová polievka
Vyprážaný syr
Šošovicová polievka so špenátom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Caponata a lá Podravka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Mrkvová polievka
Jemný hubový guláš
Rizoto na španielsky spôsob
Grilované rebierka
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi