Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Guláš z cíceru a mangoldu

Lasagne z panvice
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie prsia pečené v rúre
Kurča na bielom víne
Polievka s mäsovými guličkami
Pizza v zemiakoch
Biela ryba s fazuľou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie mäso so zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Treska s vajíčkovým šalátom
Sladká bravčová panenka
Šošovicová polievka so špenátom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Okúzľujúce letné kurča
Vyprážaný syr
Ovocný šalát s kuracinou
Ravioly so šalviou
Párky v slanine
Morčacina s citrónom a oreganom
Letné zeleninové ragú
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Mrkvová polievka
Biela treska
Paradajková polievka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Lahodné pečené zemiaky
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Jemný hubový guláš
Grilované rebierka
Mediteránska rapsódia
Teľacie kotlety so zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tuniakový šalát
Bravčová panenka so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Losos s cuketovou krustou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Nové zemiaky s Ajvarom
Caponata a lá Podravka
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka z bôbu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zeleninové špízy
Pohánka s klobásou
Špagety zo Stredomoria
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Tournedos s maslovou zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Ražniči z lososa
Rizoto na španielsky spôsob
Pikantná rybacia zmes
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z fazuľových strukov
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cuketové jednohubky
Grilovaný hamburger
Kuracie fajitas
Pečená jahňacina s mandľami
Hubový guľáš
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Hrachová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Špagety s jesennou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Viac receptov pre túto náladu

Teplý guláš z cíceru a manglodu podávajte s hriankou a užite si jeho vynikajúcu chuť.

Suroviny

3 polievkové lyžice olivového oleja
1 malá cibuľa (60 g)
480 g uvareného Lagris cíceru
100 g mangoldu
1 bal. Podravka krájaných paradajok (390 g)
1 čajová lyžička cukru
mleté čierne korenie
½ čili papričky
1 polievková lyžica Podravky ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 Cibuľu osmažíme na olivovom oleji, pridáme najemno nasekaný cesnak a krájané paradajky. Ochutíme jednou lyžicou Podravky, cukrom, nasekanou čili papričkou a necháme variť asi 5-10 minút. Pridáme uvarený cícer a zalejeme 700 ml vody.
  • 2 Keď guláš zovrie, pridáme nasekaný mangold a varíme ešte ďalších 5-10 minút.
  • 3 Osolíme, okoreníme a podávame teplé s hriankou.

Malé tajomstvá

Tento istý recept môžete použiť aj na prípravu fazuľového gulášu.

Zdieľať s priateľmi