Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Caponata a lá Podravka

Kuracie prsia pečené v rúre
Letné zeleninové ragú
Grilovaný hamburger
Hubový guľáš
Ravioly so šalviou
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka s mäsovými guličkami
Zeleninové špízy
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Tournedos s maslovou zeleninou
Biela treska
Grilované rebierka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Morčacina s citrónom a oreganom
Bravčové kotlety s kuskusom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Teľacie kotlety so zeleninou
Ražniči z lososa
Lasagne z panvice
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Treska s vajíčkovým šalátom
Polievka z rukoly a kreviet
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Tuniakový šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Bravčová panenka so zeleninou
Mediteránska rapsódia
Zapečené špagety s tuniakom
Cuketové jednohubky
Pečená jahňacina s mandľami
Pizza v zemiakoch
Ovocný šalát s kuracinou
Losos s cuketovou krustou
Guláš z cíceru a mangoldu
Vyprážaný syr
Biela ryba s fazuľou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie fajitas
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Rizoto na španielsky spôsob
Paradajková polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Lahodné pečené zemiaky
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Mrkvová polievka
Kuracie tyčinky v kečupe
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Špagety zo Stredomoria
Pikantná rybacia zmes
Rolky z roštenky so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Pikantné bravčové závitky
Špagety s jesennou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Hrachová polievka
Polievka z bôbu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Nové zemiaky s Ajvarom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pohánka s klobásou
Párky v slanine
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Sladká bravčová panenka
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracie mäso so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi