Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Morčacina s citrónom a oreganom

Treska s vajíčkovým šalátom
Špagety s jesennou omáčkou
Hubový guľáš
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Tekvicová polievka s jablkom
Pohánka s klobásou
Polievka z fazuľových strukov
Špagety zo Stredomoria
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie mäso so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Ravioly so šalviou
Zeleninové špízy
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hrachová polievka
Grilovaný hamburger
Polievka s mäsovými guličkami
Ražniči z lososa
Polievka z bôbu
Grilované rebierka
Pečená jahňacina s mandľami
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Guláš z cíceru a mangoldu
Sladká bravčová panenka
Rizoto na španielsky spôsob
Teľacie kotlety so zeleninou
Lasagne z panvice
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie tyčinky v kečupe
Biela ryba s fazuľou
Lahodné pečené zemiaky
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zapečené špagety s tuniakom
Letné zeleninové ragú
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pizza v zemiakoch
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ovocný šalát s kuracinou
Losos s cuketovou krustou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pikantné bravčové závitky
Mrkvová polievka
Tournedos s maslovou zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Párky v slanine
Chutný šalát z opečených zemiakov
Caponata a lá Podravka
Šošovicová polievka so špenátom
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pikantná rybacia zmes
Kuracie fajitas
Paradajková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčová panenka so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Tuniakový šalát
Biela treska
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Vyprážaný syr
Cestovinový šalát so surimi
Cuketové jednohubky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi