Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Morčacina s citrónom a oreganom

Grilované rebierka
Tekvicová polievka s jablkom
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cuketové jednohubky
Paradajková polievka
Hrachová polievka
Špagety zo Stredomoria
Lahodné pečené zemiaky
Losos s cuketovou krustou
Pečená jahňacina s mandľami
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Tuniakový šalát
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka s mäsovými guličkami
Hubový guľáš
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Sladká bravčová panenka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie tyčinky v kečupe
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčová panenka so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Grilovaný hamburger
Šošovicová polievka so špenátom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pizza v zemiakoch
Letné zeleninové ragú
Vyprážaný syr
Treska s vajíčkovým šalátom
Polievka z fazuľových strukov
Nové zemiaky s Ajvarom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Mediteránska rapsódia
Cestovinový šalát so surimi
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pikantná rybacia zmes
Biela ryba s fazuľou
Pohánka s klobásou
Biela treska
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Párky v slanine
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie fajitas
Rolky z roštenky so zeleninou
Lasagne z panvice
Pikantné bravčové závitky
Ravioly so šalviou
Špagety s jesennou omáčkou
Zeleninové špízy
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tournedos s maslovou zeleninou
Polievka z bôbu
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Mrkvová polievka
Ražniči z lososa
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka z rukoly a kreviet
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie mäso so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi