Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Hrachová polievka

Pečená jahňacina s mandľami
Ražniči z lososa
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie tyčinky v kečupe
Polievka s mäsovými guličkami
Párky v slanine
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Špagety s jesennou omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Lasagne z panvice
Šošovicová polievka so špenátom
Cuketové jednohubky
Biela ryba s fazuľou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie mäso so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pizza v zemiakoch
Špagety zo Stredomoria
Tekvicová polievka s jablkom
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie prsia pečené v rúre
Morčacina s citrónom a oreganom
Treska s vajíčkovým šalátom
Sladká bravčová panenka
Cestovinový šalát so surimi
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Biela treska
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka z bôbu
Polievka z fazuľových strukov
Grilovaný hamburger
Lahodné pečené zemiaky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Zeleninové špízy
Tournedos s maslovou zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Vyprážaný syr
Teľacie kotlety so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Pohánka s klobásou
Hubový guľáš
Grilované rebierka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Losos s cuketovou krustou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Ravioly so šalviou
Paradajková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tuniakový šalát
Letné zeleninové ragú
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčová panenka so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zapečené špagety s tuniakom
Nové zemiaky s Ajvarom
Mediteránska rapsódia
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Caponata a lá Podravka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Mrkvová polievka
Kuracie fajitas
Rolky z roštenky so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Je veľa spôsobov, ako pripraviť hrachovú polievku. My odporúčame hrachovú polievku pre mäsožravcov. Párok alebo klobáska jej dodá tú správnu vôňu a chuť.

Suroviny

1 hrnček Lagris hrachu
2 mrkvy
2 zemiaky
2 párky
1 lyžica Podravky ochucovadla
majorán

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Hrach preberieme, umyjeme a dáme variť (množstvo vody dáme podľa toho, akú hustú chceme polievku mať).
  • 2 Pridáme Podravku ochucovadlo a občas miešame. Keď je hrach skoro rozvarený, pridáme nakrájanú mrkvu a neskôr aj na kocky nakrájané zemiaky a párok alebo klobásu.
  • 3 Varíme, až kým zemiaky nezmäknú. Nakoniec ochutíme troškou majoránky a jedlo je hotové.

Porcia

Podávame s krutónmi.

Malé tajomstvá

Hrach je v gastronómii pokladaný za zeleninu, no botanicky patrí medzi ovocie.

Zdieľať s priateľmi