Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Mediteránska rapsódia

Lasagne z panvice
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Bravčové kotlety s kuskusom
Cuketové jednohubky
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie fajitas
Tuniakový šalát
Vyprážaný syr
Šošovicová polievka so špenátom
Grilovaný hamburger
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Okúzľujúce letné kurča
Treska s vajíčkovým šalátom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka s mäsovými guličkami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Letné zeleninové ragú
Hubový guľáš
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tekvicová polievka s jablkom
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie mäso so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pečená jahňacina s mandľami
Sladká bravčová panenka
Biela ryba s fazuľou
Zeleninové špízy
Kuracie mäso na thajský spôsob
Losos s cuketovou krustou
Nové zemiaky s Ajvarom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ovocný šalát s kuracinou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Mrkvová polievka
Bravčová panenka so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Polievka z fazuľových strukov
Hrachová polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Špagety zo Stredomoria
Párky v slanine
Kuracie prsia pečené v rúre
Špagety s jesennou omáčkou
Ražniči z lososa
Grilované rebierka
Ravioly so šalviou
Pikantná rybacia zmes
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie tyčinky v kečupe
Paradajková polievka
Pohánka s klobásou
Polievka z bôbu
Morčacina s citrónom a oreganom
Caponata a lá Podravka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tournedos s maslovou zeleninou
Polievka z rukoly a kreviet
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pikantné bravčové závitky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Rolky z roštenky so zeleninou
Biela treska
Viac receptov pre túto náladu

Špagety s paradajkovo-tuniakovou omáčkou posypané nastúhaným ovčím syrom ozdobte lístkami bazalky a vychutnávajte si stredomorskú chuť.

Suroviny

350 g špagiet Podravka
500 g pasírovaných paradajok Podravka
2 konzervy tuniaka v rastlinnom oleji EVA
100 ml bieleho vína
50 ml olivového oleja
60 g cibule
50 g čiernych olív
1 lyžička cukru
1 lyžička ochucovadla Stredomorie Podravka
1 lyžica kapár
ovčí syr alebo parmezán
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 V panvici zohrejeme olivový olej a opražíme najemno nakrájanú cibuľu. Pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 2 Keď sa paradajky zvaria, pridáme cukor a ochucovadlo Stredomorie Podravka. Zalejeme vínom a necháme variť na miernom ohni.
  • 3 Pridáme zcedené tuniaky, olivy a kapary a podľa potreby dochutíme soľou a korením.
  • 4 Špagety uvaríme v mierne osolenej vode a zcedíme.

Tip

Jedlo môžete pripraviť aj tak, že špagety uvaríte, potom ich zcedíte, pridáte k omáčke a krátko povaríte.

Porcia

Špagety zalejte pripravenou omáčkou, posypte nastrúhaným ovčím syrom, ozdobte lístkami bazalky a podávajte.

Zdieľať s priateľmi