Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Mediteránska rapsódia

Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Biela ryba s fazuľou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestovinový šalát so surimi
Bravčové kotlety s kuskusom
Polievka z rukoly a kreviet
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hrachová polievka
Losos s cuketovou krustou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Hubový guľáš
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie prsia pečené v rúre
Polievka z bôbu
Vyprážaný syr
Pečená jahňacina s mandľami
Caponata a lá Podravka
Kuracie fajitas
Pikantná rybacia zmes
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Guláš z cíceru a mangoldu
Biela treska
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Rolky z roštenky so zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka s mäsovými guličkami
Lasagne z panvice
Polievka z fazuľových strukov
Lahodné pečené zemiaky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilované rebierka
Okúzľujúce letné kurča
Paradajková polievka
Tuniakový šalát
Špagety s jesennou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Letné zeleninové ragú
Kuracie mäso na thajský spôsob
Párky v slanine
Grilovaný hamburger
Zeleninové špízy
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tournedos s maslovou zeleninou
Pizza v zemiakoch
Šošovicová polievka so špenátom
Ravioly so šalviou
Pikantné bravčové závitky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Sladká bravčová panenka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčová panenka so zeleninou
Pohánka s klobásou
Tekvicová polievka s jablkom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie mäso so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Ražniči z lososa
Treska s vajíčkovým šalátom
Cuketové jednohubky
Rizoto na španielsky spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Mrkvová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Viac receptov pre túto náladu

Špagety s paradajkovo-tuniakovou omáčkou posypané nastúhaným ovčím syrom ozdobte lístkami bazalky a vychutnávajte si stredomorskú chuť.

Suroviny

350 g špagiet Podravka
500 g pasírovaných paradajok Podravka
2 konzervy tuniaka v rastlinnom oleji EVA
100 ml bieleho vína
50 ml olivového oleja
60 g cibule
50 g čiernych olív
1 lyžička cukru
1 lyžička ochucovadla Stredomorie Podravka
1 lyžica kapár
ovčí syr alebo parmezán
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 V panvici zohrejeme olivový olej a opražíme najemno nakrájanú cibuľu. Pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 2 Keď sa paradajky zvaria, pridáme cukor a ochucovadlo Stredomorie Podravka. Zalejeme vínom a necháme variť na miernom ohni.
  • 3 Pridáme zcedené tuniaky, olivy a kapary a podľa potreby dochutíme soľou a korením.
  • 4 Špagety uvaríme v mierne osolenej vode a zcedíme.

Tip

Jedlo môžete pripraviť aj tak, že špagety uvaríte, potom ich zcedíte, pridáte k omáčke a krátko povaríte.

Porcia

Špagety zalejte pripravenou omáčkou, posypte nastrúhaným ovčím syrom, ozdobte lístkami bazalky a podávajte.

Zdieľať s priateľmi