Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom

Kuracie tyčinky v kečupe
Pikantné bravčové závitky
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilovaný hamburger
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Párky v slanine
Polievka s mäsovými guličkami
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Mrkvová polievka
Kuracie mäso so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Letné zeleninové ragú
Špagety s jesennou omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Pečená jahňacina s mandľami
Ravioly so šalviou
Pohánka s klobásou
Kuracie fajitas
Pizza v zemiakoch
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ražniči z lososa
Šošovicová polievka so špenátom
Tournedos s maslovou zeleninou
Bravčová panenka so zeleninou
Tuniakový šalát
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Zeleninové špízy
Polievka z fazuľových strukov
Teľacie kotlety so zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Špagety zo Stredomoria
Losos s cuketovou krustou
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka
Rolky z roštenky so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie mäso na thajský spôsob
Polievka z bôbu
Tekvicová polievka s jablkom
Sladká bravčová panenka
Polievka z rukoly a kreviet
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Mediteránska rapsódia
Morčacina s citrónom a oreganom
Caponata a lá Podravka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Treska s vajíčkovým šalátom
Vyprážaný syr
Ovocný šalát s kuracinou
Hubový guľáš
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Hrachová polievka
Lasagne z panvice
Biela treska
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pikantná rybacia zmes
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie prsia pečené v rúre
Lahodné pečené zemiaky
Grilované rebierka
Rizoto na španielsky spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cuketové jednohubky
Viac receptov pre túto náladu

Do skvelého mäsa zrolujte syr, šunku a vašu obľúbenú salámu a vychutnávajte si pikantnú zmes vytvorenú z tých najlepších potravín.

Suroviny

1, 2 kg sviečkovice
4 lyžice pikatného Ajvaru Podravka
150 g tenkých plátkov syra
100 g tenkých koliesok pikantnej salámy
100 g tenkých plátkov šunky
1 lyžica Podravka ochucovadla
čierne korenie mleté
olej na potretie grilu/panvice

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Sviečkovicu očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou.
  • 2 Ostrým nožom narežeme sviečkovicu tak, aby sme dostali jeden veľký plátok. Posypeme Podravka ochucovadlom, zľahka okoreníme a poriadne votrieme do mäsa. Potrieme Ajvarom Podravka a poukladáme najprv vrstvu plátkov šunky, potom salámy a nakoniec syra.
  • 3 Mäso opatrne zrolujeme do rolády a poriadne upevníme kuchynskou niťou.
  • 4 Po každých 2,5 - 3 cm pichneme do rolády špajdľu na to, aby ste spevnili roládu. Niť dáme preč a roládu nakrájame pomedzi zapichnuté špajdle tak, aby sme dostali rolky.
  • 5 Takto pripravené rolky opečieme na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici. Grilujeme ich dovtedy, kým nedostanú peknú zlatistú farbu.

Tip

Namiesto sviečkovej môžete použiť aj roštenku alebo teľacie pliecko.

Porcia

Podávame teplé s prílohou podľa vášho výberu a chuti. Odporúčame kuskus so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi