Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Zeleninové špízy

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie tyčinky v kečupe
Ražniči z lososa
Tekvicová polievka s jablkom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cestovinový šalát so surimi
Guláš z cíceru a mangoldu
Špagety s jesennou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka z fazuľových strukov
Bravčové kotlety s kuskusom
Rolky z roštenky so zeleninou
Párky v slanine
Pikantná rybacia zmes
Zapečené špagety s tuniakom
Treska s vajíčkovým šalátom
Losos s cuketovou krustou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Lasagne z panvice
Sladká bravčová panenka
Kuracie mäso so zeleninou
Tuniakový šalát
Grilované rebierka
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilovaný hamburger
Nové zemiaky s Ajvarom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pečená jahňacina s mandľami
Okúzľujúce letné kurča
Ravioly so šalviou
Pohánka s klobásou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Letné zeleninové ragú
Cuketové jednohubky
Polievka z bôbu
Biela ryba s fazuľou
Špagety zo Stredomoria
Tournedos s maslovou zeleninou
Mrkvová polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Mediteránska rapsódia
Hrachová polievka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Hubový guľáš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Biela treska
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ovocný šalát s kuracinou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Vyprážaný syr
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lahodné pečené zemiaky
Rizoto na španielsky spôsob
Bravčová panenka so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Kuracie prsia pečené v rúre
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie fajitas
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi